2777
2789
عنوان

دلم خونه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 49 پست
اخه تو همین هفته فربون‌صدقه میرفت اما یهو قاطی کرد...ینی الکی بود

اگر هنوز دوستت داره برا زندگیت تلاش کن 

تو عبانیت یه حرفی زده اونم 

وقتی عصبانی میشه صبوری کن و اروم باش 

همه زندگی ها بحث هست و دعوا 

باید یاد بگیری موقع دعوا بتونی خودت رو کنترل کنی 

وگرنه مرد چرت و پرت بگه و تو هم جواب بدی فایده نداره 

سعی نکن قانعش کنی که طلا رو کی خریده 

برات مهم نباشه بگو اره تو راست میگی تمومش کن دیگه هیچی نگو 

اوایل زندگی اکثر مردا گیر میدن تو رفت و امد همسرشون 

با دید مثبت نگاه. کن که بهت توجه داره 

تو هم با دلش راه بیا

برا شیرین شدن زندگیت تلاش کن عزیزم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مثلا همینطوری نشستن یهو میگه .موتور پسرشونو پلیس گرفت .شوهرش گف تو با دوست پسرت لوش دادی .هنگ کردم . ...

نه... شوهرم درین حدنیست. یطور دیگست...تو کارزنانه دخالت میکنه ایرادمیگیره غرمیزنه

نه... شوهرم درین حدنیست. یطور دیگست...تو کارزنانه دخالت میکنه ایرادمیگیره غرمیزنه

خوب اگر میدونی درس میشه برین مشاور .که بعدا باز اگر درس نشد نگی کاری نکردی .خیالت جمع باهش که تو تلاشتو کردی نشد 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

بله درسته

انشالله مشکلت حل بشه گلی 

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

منم شوهرم که مثلا مشکلی نداریم یه وقتایی بحث میکنیم ، دعوا میکنیم من کلی گریه میکنم. 

من دیگ خسته شدم... ۶ماهه خانوادمو ندیدم... اینم اذیتم میکنه...دیگ هرچی از دهنم درومد گفتم و بفکر روحیه من نیست

یه بار توی همین نی نی سایت یکی تاپیک زده بود که اگر فلان ذکر رو بگین شوهرتون مطیعتون میشه من که پیش نیومد امتحان کنم اما بعضیا امتحان کرده بودن و راضی بود درسته بعضیام گفتن جواب نداده اما استارتر گفته بود که باید خالصانه بگی و باور داشته باشی که جواب میده

به هر حال یه ذکر قرانی بود و طلسم نبود که نشه بهش اعتماد کرد تو هم امتحان کن عزیزم انشاا... برای تو هم جواب بده

ببخشید فضولی نباشه اما چطور الان پیام میدین شوهرتون چیزی نمیگن

اصلا بهم کاری نداریم.... اصلا 

سمت موبایلم نمیره.برای جیزهای خاصی گیر میده و مخثوصا کارخونه خیلی چک میکنخ یخچالو و کارهای منو...انگار کلفتم. کمک گاهی میکنه اما همش باید دستم بلرزه ک اقا گیر نده!

ازطرفی بهم فشلراومده چون ماشین نداریم و اصلا ب فکر روحیه من نیست انگار زندانی ام...  و بدبینی هاش زیاده درمورد اقتصادی. انگار من دزدم....  

یه بار توی همین نی نی سایت یکی تاپیک زده بود که اگر فلان ذکر رو بگین شوهرتون مطیعتون میشه من که پیش ...

چه ذکری؟ ممنون.

شوهرشما اشکالش چیه...

فردا قراربود برم دنبال مامانم بیارمش خونمون حالا نمیدونم چکارکنم😔