شوهرچندهفته پیش بامامانش دعواش شده ماالان نامزدیم شوهرمم پیش من نیست سرکار ی شهر دیگس بعد چندهفته پیش دعواشو شد آ الانم قهرن اما بامن خوبن منو مهمون میکنم من میرمو میام حالا بنظر شما من چیکا کنم این وسط یجورای ی حس خوبی دارم ک قهرن دیگ دمو دیق نمیزنگه مامانش از ی نظرم ناراحتم ک شوهرم از این ک با مامانش قهره یجورای دلش گرفته حالا نمیدونم چیکا کنم بدمشو دوستی یا بیشتر میونشونو خراب کنم خخخ
❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️ 🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️
نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یارعالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین اقایون محترم درخواست دوستی ندید
اگه دوس داری زنداداش خودت میانه بین مادرت و داداشت رو خراب کنه شمام همینکار رو بکن نکن اینکارو دنیا دار مکافاته بشما که احترام میزارن چرا جواب احترامشون رو میخوای با بد جنسی بدی بازم میل خودتونه من نظرم رو گفتم من بجای شما بودم همچین کاری نمیکردم اون یک مادره خبر از دلش نداری اشتی بده میخوای یه عمر با این خانواده باشی مث خانواده خودت بدون عزیزم چ فرقی داره