2777
2789

شوهرچندهفته پیش بامامانش دعواش شده ماالان نامزدیم شوهرمم پیش من نیست سرکار ی شهر دیگس بعد چندهفته پیش دعواشو شد آ الانم قهرن اما بامن خوبن منو مهمون میکنم من میرمو میام حالا بنظر شما من چیکا کنم این وسط یجورای ی حس خوبی دارم ک قهرن دیگ دمو دیق نمیزنگه مامانش از ی نظرم ناراحتم ک شوهرم از این ک با مامانش قهره یجورای دلش گرفته حالا نمیدونم چیکا کنم بدمشو دوستی یا بیشتر میونشونو خراب کنم خخخ

تماشا کن شما کاری نکن

❤️ تِه خاطر جانِ دلبر بالا بِرمه صِداره تِه خاطر جانِ دلبر صِدا زَمبه خِداره ❤️                                   🍃 مازندرونه دله میدلبر منه شاهه اَره فاطی طلائه شرق و غرب مازرون وه می دل اتاهه اَره می دل بخواهه کل ایرون جمع بون می قلب پادشاهه می دلبر منه شاهه عشق و عاشقیمونم تا ابد بجاهه می دلبر منه شاهه 🍃 ❤️کیجا مازندرونیمه❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دخالت نکنی ها خودشون اشتی میکنن 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   

چقد بدجنسی تو حالا اگه به مامانش زنگ بزنه چی میشه خودتم بعدا پسردار میشیا از این کار بچت دلت نمیگیره؟

خوشبختی یعنی یه ممد تو زندگیت داشته باشی🤩🤩🤩(اصن لامصب لذتی که تو ممد گفتن هست تو محمد نیست)

اگه دوس داری زنداداش خودت میانه بین مادرت و داداشت رو خراب کنه شمام همینکار رو بکن نکن اینکارو دنیا دار مکافاته بشما که احترام میزارن چرا جواب احترامشون رو میخوای با بد جنسی بدی بازم میل خودتونه من نظرم رو گفتم من بجای شما بودم همچین کاری نمیکردم اون یک مادره خبر از دلش نداری اشتی بده میخوای یه عمر با این خانواده باشی مث خانواده خودت بدون عزیزم چ فرقی داره