2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 40 پست
بشین منطقی باهاش صحبت کن بگو چیت کمه من چی ندارم بگو کمبودم رو درست کنم  ب نظرم برای طلاق دیر ...

بخدا سه چهار ماهه نشستم باهاش حرف زدم میگه من خیانت نمیکنم اگه زن بگیرم راحت میرم میگیرم دزدکی اینکارو نمیکنم اما رو حرفش نموند میدونه به خاطر پسرم نمیرم 

دیگه نمیتونم دوسش داشته باشم نمیتونم با مردی باشم که هر لحظه فکر کنم پیش یکی دیگست

آره میدونم اما اگر بهت قول داد ک تکرار نکنه و مصمم بود تو هم تصمیم بگیر برای ی مدت این افکار رو بذاری کنار 

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

بشین منطقی باهاش صحبت کن بگو چیت کمه من چی ندارم بگو کمبودم رو درست کنم  ب نظرم برای طلاق دیر ...

چند ساله با نبودش و فقریش ساختم حالا از وقتی پنج شیش ماهه استخدام شده شروع کرده به دوست دختر بازی 

چند ساله با نبودش و فقریش ساختم حالا از وقتی پنج شیش ماهه استخدام شده شروع کرده به دوست دختر بازی&nb ...

چی بگم والا

خدا شفاش بده 

چقد آدم احمق میتونه باشه ب خاطر دوستی زندگیشو آتیش بزنه

آره میدونم اما اگر بهت قول داد ک تکرار نکنه و مصمم بود تو هم تصمیم بگیر برای ی مدت این افکار رو بذار ...

اعتماد المثنی نداره دیگه نمیشه باورو اعتماد رو ساخت.من نمیتونم دم به دیقه گوشیشو چک کنم یا دنبالش راه بیوفتم این زندگی تموم شدست

اعتماد المثنی نداره دیگه نمیشه باورو اعتماد رو ساخت.من نمیتونم دم به دیقه گوشیشو چک کنم یا دنبالش را ...

عزیزم چک کردن گوشی همسر اشتباه محضه 

اعتمادتو دلی کن ن با چک کردن و دنبالش رفتن

میدونم سخته اما شدنیه

اینقد نگو تموم شدست ب خاطر پسرت ی بار دیگه تلاش تو بکن اما با ی راه دیگه ن چک کردن ن حساسیت ب خرج دادن

با زدن ب بیخیالی با تنوع لباس پوشیدن با عشوه گری با کارایی ک اون هرزه ها بلدن و میکنن تا دل مردا رو ببرن

عزیزم چک کردن گوشی همسر اشتباه محضه  اعتمادتو دلی کن ن با چک کردن و دنبالش رفتن میدونم سخته ا ...

به خاطد پسرم سه ماهه آواره شدم خونه مادر شوهرم تو شرایط سخت زندگی میکنم.آخه ما تو یکی از خونه های بابام زندگی میکردیم.بعد از گند کاری قبلیش بابام از خونش بیرونش کرد الان خونه ای نداریم میگه خونه هم اجاره نمیکنم

به خاطد پسرم سه ماهه آواره شدم خونه مادر شوهرم تو شرایط سخت زندگی میکنم.آخه ما تو یکی از خونه های با ...

چی بگم والا

خودت بهتر شرایط زندگیتو میدونی

ولی نهایتا ی توسلی ب ی امامی ک دلت بیشتر باهاشه بکن از اون امام بخواه ک بهترین راه رو جلوی پات بزاره 

ان شاء الله خدا کمکت کنه عزیزم 

شبت بخیر