2777
2789
عنوان

خیانت

305 بازدید | 40 پست

امشب شوهرم خوابیده بود واسه گوشیش پیام اومد بعدش زنگ خورد منم گوشیشو برداشتم حرف نزد اما دوباره که زنگ زد برداشتم یه دختر بود که گفت الو و اسم شوهرمو گفت منم شوهرمو بیدار کردم و بهش گفتم رمز گوشیشو به من بده اما نداد .این دومین باره که داره بهم خیانت میکنه چیکار کنم?دارم میمیرم پسرم سه سالشه چیکارش کنم پیش یه مرد خیانت کار زندگی کنم?

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متاسفانه بعضی از مردهاهیچ وقت ادم نمیشن

دارم خفه میشم چیکار کنم تازه کلی کتکمم زد که چرا گوشیشو جواب دادم اما من شمارشو آخرش از گوشیش برداشتم الان هرچی زنگ میزنم گوشیش خاموشه

بابا شاید خواهرشه. ی بار زنگ زدم گوشی برادرم با شماره ناشناس زندادشم برداش گفت فلانی کو گفت نیس بم گف شما  تو روش قطع کردم. داداشمم پیشش بود اما خوابیره  بعد کم مونده داداشمو بکشه تو خواب. داداشم بیدارشده بود زن داداشم قیافش ریخته بود بش گفت ی دختر اسمتو گف میگه کجاس😂😂😂😂

بابا شاید خواهرشه. ی بار زنگ زدم گوشی برادرم با شماره ناشناس زندادشم برداش گفت فلانی کو گفت نیس بم گ ...

خب شما چرا گوشیو قط کردی؟

وا

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال 

[QUOTE=157946310]خدا بهت صبر بده اون قول داده بود که هیچ وقت دیگه تکرار نمیکنه الان از اون موقع داره ...

اگ شرایط جدازندگی کردن رونداری مجبوری حرفاشوباورکنی

کاش یادمیگرفتیم هرکسی مثل مافکرنمیکنه ادم بدی نیست. وقضاوتش نمیکردیم.
[QUOTE=157946310]خدا بهت صبر بده اون قول داده بود که هیچ وقت دیگه تکرار نمیکنه الان از اون موقع داره ...

چرا اخه کتکت زد؟

باهاش حرف بزن

لطفا نظری میدم هی نیاین به اسم کاربریم گیر ندین..من مرید امام زمانم اما آدمم..پیغمبر ک نیستم ..اللهم عجل لولیک الفرج..واسه ظهور آقا یه صلوات بدین..اللهم صل علی محمد و ال