2777
2789
عنوان

خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 40 پست
یه بار این کارو کردم اما انگاری تو خونشه این کار

خیلیابه قران اعتقادندارن متاسفانه وقسم دروغ میخورن. زیاددیدم دوروبرم که دست گذاشتن روقران و قسم دروغ خوردن خاک توسرها

کاش یادمیگرفتیم هرکسی مثل مافکرنمیکنه ادم بدی نیست. وقضاوتش نمیکردیم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مثلا چ شرایطی?

مثلاطلاقت روبگیری وحزانت بچه نمیدونم املاشودرست نوشتم یانه😂وبتونی مستقل زندگی کنی. یاخانوادت حمایتت میکنن یانه

جدی تهدید ب طلاقش کردی؟  مثلا بری خونه بابات و بگی میخوام جدا شم  و زنگ بزنی ب خانواده ه ...

آره یه بار به همشون گفتم اما نتونستم ثابتش کنم اما امشب خونه مادرش خوابیده بودیم بلند شدم مادرشو بیدار کردمو شاهد گرفتم که ببین داره دوباره این کارو میکنه بعد جلوی مادرش منو زد خونواده پدرم بفهمن که دوباره این کارو کرده نمیذارن پیشش بمونم

آره یه بار به همشون گفتم اما نتونستم ثابتش کنم اما امشب خونه مادرش خوابیده بودیم بلند شدم مادرشو بید ...

خودت حاضری با این شرایط باهاش زندگی کنی؟ 

بنظرم شوهرتو ببر پیش روانپزشک یا مشاور یا... 

خانواده شوهرت کاری نکردن وفتی تو رو زد؟ 

مثلاطلاقت روبگیری وحزانت بچه نمیدونم املاشودرست نوشتم یانه😂وبتونی مستقل زندگی کنی. یاخانوادت حمایتت ...

پدرم پولداره مثل پرنسسها زندگی میکردم الانم میگن اگه برگردی بهترین زندگی رو واست میسازیم اما اگه پسرمو بهم نده چی

مادرش مثلا مسلمونه میگه کجا زدد فقط یه دست بهت زد چرا داد میزنی

برو مشاوره اینجا نظر ها تخصصی نیس

سعی کن زندگیتو حفظ کنی اما زود هم کوتاه نیا

خدا خودش بهت کمک کنه واقعا شرایطتو درک کردم میدونم خیلی سخته 

عزیزم من ازکل شرایط زندگیت باخبرنیستم ونمیتونم بهت بگم چ کاری درسته. ولی امیدوارم شوهرت سربه سنگ بخوره وبه راه راست هدایت بشه

عزیزم من ازکل شرایط زندگیت باخبرنیستم ونمیتونم بهت بگم چ کاری درسته. ولی امیدوارم شوهرت سربه سنگ بخو ...

خیانت هیچ توجیهی نداره من به خاطرش خیلی سختی کشیدم اما اون جوابمو اینطور داد به نظرت دیگه میتونم بهش باور داشته باشم?

برو مشاوره اینجا نظر ها تخصصی نیس سعی کن زندگیتو حفظ کنی اما زود هم کوتاه نیا خدا خودش بهت کمک کنه ...

ممنونم اما زندگیه من به مویی بند بود که اونم پاره شد.شوهرم خیلی پر رو و بی ادبه هر چی حرف زشت بود از دهنش در اومد به پدر و مادرم گفت 

ممنونم اما زندگیه من به مویی بند بود که اونم پاره شد.شوهرم خیلی پر رو و بی ادبه هر چی حرف زشت بود از ...

این روزگار میگذره 

ی روزی جواب دل هایی ک شکست رو میده 

ب خدا بسپارش

ان شاء الله خدا هدایتش کنه و زندگیت عالی عالی بشه و هیچ زنی خیانت نبینه

این روزگار میگذره  ی روزی جواب دل هایی ک شکست رو میده  ب خدا بسپارش ان شاء الله خدا هدا ...

دیگه نمیتونم دوسش داشته باشم نمیتونم با مردی باشم که هر لحظه فکر کنم پیش یکی دیگست

یعنی هیچ کاری نکنمو بشینم دوباره زندگی کنم?

بشین منطقی باهاش صحبت کن بگو چیت کمه

من چی ندارم بگو کمبودم رو درست کنم 

ب نظرم برای طلاق دیر نمیشه تموم سعیتو کن زندگیت درست شه

آخرین راه رو بذار طلاق

سعی کن بسازی زندگیتو با چنگ و دندون هم ک شده درستش کنی 

شوهرتو ببر روان درمانی ببر مشاوره