2777
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اتفاقا اون موقع مهم نبود برام الان به شدت حساس شدم خیلی خیلی زیاد  اون موقع تنها دغدغم پیوند ا ...

اتفاقا من بچه بودم اصلا اهمیت نمی دادم ولی الان مدام جلو آینم🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

وسواس فکری ینی یه کاری رو چند بار تکرار  میکردی؟؟

آره چندبار تکرار میکردم..مثلا اندازه یه قطره آب رو لباسم میریخت فورا اون لباس رو عوض میکردم..جزوه مینوشتم یه جاهایی خط خوردگی داشت یا گوشه ورقه تا میخورد مینداختم آشغالی دوباره از اول مینوشتم و اینکه بخاطر جوش های صورتم کلی گریه میکردم😅

die hölle ist leer alle teufel sind hier
آره چندبار تکرار میکردم..مثلا اندازه یه قطره آب رو لباسم میریخت فورا اون لباس رو عوض میکردم..جزوه می ...

واای دقیقاااا‌ اینطوریم مثلا یه چی رو که می خونم چند بار تکرار میکنم پس طبیعیه اینا؟؟ جای نگرانی نداره؟

اصلا نمیتونم خودم رو کنترل کنم وقتی عصبی میشم نمیفهمم چی میگم ولی بعدش پشیمون میشم و افسرده میشم😔

انشالله که زودتر این دوران طی کنی

در دو چَشمِ من نِشین اِی آن که از من من‌تری 💖

واای دقیقاااا‌ اینطوریم مثلا یه چی رو که می خونم چند بار تکرار میکنم پس طبیعیه اینا؟؟ جای نگرانی ندا ...

چیزی رو که میخونی هیچوقت همون موقع دوباره نخون..به جاش هر چند روز یک بار مرورش کن..اگه همون موقع دوباره بخونی فقط وقتتو تلف میکنی..چشمتو عقب برنگردونن که ببینی چند لحظه پیش چی خوندی

die hölle ist leer alle teufel sind hier
اشکال نداره طبیعیه 😁 مگه چه ایرادی داری که هی جلوی آیینه ای؟

کلا از خودم ایراد میگیرم

هی صورتم رو نگاه میکنم میبینم بعضی جای جوش هام هنوز مونده

یا مثلا نسبت به دماغم

هیکلم و...

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز