2777
2789
عنوان

چقدر رفت و آمد دارید

177 بازدید | 21 پست

با فامیلای شوهرتون چقدر در چه حد رفت و آمد دارید من نه بردار شوهر دارم نه خواهر شوهر در حد هفته ای یک بار میرم خونه مادر شوهرم خیلی دلم میگیره همیشه دوست داشتم خاتواده شوهرم خیلیییی پر جمعیت باشن همیشه دور هم جمع بشیم شما ها چقدر میرید میاید؟؟مسافرت های دسته جمعی هن میرید؟

لیلا که شُدی ...حَرفِ مَرا میفَهمی...مَجنونِ تَمامِ قِصه ها نامَردَند...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فقط یه برادرشوهر کوچیک دارم که معمولا خونه نیست منم هفته ای یه بار میریم خونشون، منم خیلی دوست داشتم پرجمعیت باشن ولی نیستن متاسفانه، یا خودم خواهر ندارم دوست داشتم حداقل یا خواهرشوهر یا جاری داشته باشم ولی اونجا خیلی تنهام هروقت میرم دلم میگیره از تنهایی و سکوت، مسافرتم باهاشون خیلی دوست ندارم برم چون دو نفر بیشتر نیستن دیگه خوش نمیگذره:((

برای حل مشکلم یه صلوات مهمونم میکنی؟🤗🌸نه اسمم ساداته و نه متولد ۶۷ ام. متولد ۷۶ ام. فقط اولش همینجوری یه اسم گذاشتم که عضو سایت شم نمیدونستم نمیشه تغییرش داد🙄😅

من ۲۰ سالمه، از فامیلای پدرم فقط عموم رو دیدم 😐

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐
من تو شهر همسرم هستم و فقط فامیل همسرمو داریم 5 تا برادرشوهر که سالی یکبار همو میبینیم باز شما خوبی ...

اوناهم مریضن همش😞😞

من فقط یه برادرشوهر کوچیک دارم که معمولا خونه نیست منم هفته ای یه بار میریم خونشون، منم خیلی دوست دا ...

دقیقا منم مثل توهم عزیزم خواهرم خیلی دوره ازم برادرام که اصلا نمیان برن فقط خودمم 😞😞

ما اواایل رفت و آمدمون خیلی زیاد بود واقعا از یسری رفتاراشون اذیت میشدم الان قطع رابطه نیستیم هفته ای یبار خونه مادرشوهرم میریم هر وقتم برادر شوهر و خواهر شوهر دعوت کنن میریم خونشون که حدودا سالی دوبار میشه ما هم اونارو در همین حد دعوت میکنیم بنظرم فاصله ها باعث احترام میشه 

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!