2789

من از ۷/۷ رژیممو شردع کردم روزی هم نیم ساعت تردمیل کار میکنم

همه چی میخورم ولی کم،نهار و شامم رو خیلی کم کردم تقریبا یک سوم قبل غذا میخورم،سعی میکنم تا اون حد گرسنه نشم که نتونم موقع غذا خوردن جلویه خودمو بگیرم....

وزنت چقده اسی؟

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
خب از شرایطت بگو ک چند کیلویی میخوای چند بشی؟

خب عزیزم من 17 سالمه قدم 162 وزنمم 68 و میخوام به حداقل 60 برسم ....

زیر گروه بنفش😍😍😍 وزن شروع 72 وزن هدف60 تاریخ شروع14/10/1400 من میتونم به وزن ایده عالم برسمممم😍😍💪💪💪💪💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام گلم من میخواستم ورزش کنم چندجابدنم افتاد گی داره  میتونی کمکم کنی ؟اصلاجواب میده ورزش ؟من ...

بله عزیزم میشه

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.
خب عزیزم من 17 سالمه قدم 162 وزنمم 68 و میخوام به حداقل 60 برسم ....

میخوای خصوصی حالا یا همین جا یا تلگرام صحبت کنیم ک راحت‌تر باشی

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.
میخوای خصوصی حالا یا همین جا یا تلگرام صحبت کنیم ک راحت‌تر باشی

من تل ندارم خصوصی درخواست میدم

زیر گروه بنفش😍😍😍 وزن شروع 72 وزن هدف60 تاریخ شروع14/10/1400 من میتونم به وزن ایده عالم برسمممم😍😍💪💪💪💪💪
بله عزیزم میشه

میسه کمکم کنی واقعا تورو خدا برام فرستاده ،والله الان دستم تنگ بود میخواستم از یکی برنامه ی ورزشی بگیرم خداتومن گفتن منم ناامید شده بودم

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)
میسه کمکم کنی واقعا تورو خدا برام فرستاده ،والله الان دستم تنگ بود میخواستم از یکی برنامه ی ورزشی بگ ...

اره عزیزم خوشحال میشم

اگه میخوای یا خصوصی همینجا یا تلگرام صحبت کنیم ک راحتتره

اره عزیزم خوشحال میشم اگه میخوای یا خصوصی همینجا یا تلگرام صحبت کنیم ک راحتتره

درخواست دوستیمو قبول کن عزیرم

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)
ببین ی سری راه ها هستش ک نیازمند ادامه دادنه ینی شما نباید سریع منتظر جواب گرفتن باشید من مربی ورز ...

من سوال دارم اگ راهنمايي كني ممنون ميشم

ببين من نميتونم پياده روي برم

و روزي نيم ساعت تو برنامه پياده روي دارم

اونو با چي ميتونم جايگزين كنم؟!

حلقه ميشه؟

من سوال دارم اگ راهنمايي كني ممنون ميشم ببين من نميتونم پياده روي برم و روزي نيم ساعت تو برن ...

حلقه خیلی عالیه

دوچرخه سواری خیلی عالی تر

ورزش بدنسازی ام تو خونه باید انجام بدی

پس پيادع روي نكنم جواب ميگيرم از حلقه؟! رژيم ليمومي رو شما تاييد ميكني؟!

اره حلقه خوبه

ببین رژیمو بریز دور ذهنت باید باور کنه

خيلي سعي ميكنم ولي خب ايينه كار خودشو ميكنه

تو فقط کافیه ک تکرار کنی با خودت من خیلی هیکلم قشنگه و میخوام بهترش کنم