2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین ی سری راه ها هستش ک نیازمند ادامه دادنه

ینی شما نباید سریع منتظر جواب گرفتن باشید

من مربی ورزشی ام اگه کمکی در برنامه نویسی از من برمیاد خوشحال میشم کمکت کنم

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.

کالری شماری روح آدمو حساس میکنه منم دوس دارم ۲۰کیلو کم کنم قبل عید ۱۰ کم شدم اما باز برگشتم دکتر تغذیه هم رفتم فایده نداشت معدم درد گرفت با رژیماش کاش یه راه دایمی بود 

قوی باش وپر از انرژی مثبت این کل روزاتو میسازه وتوکل به خدا کن خدا همیشه پشتته 💪💪💪

اندازه خوردن و ورزش

تو ۳۰ الی ۴۰ هفته ۳۰ کیلو کم میشی

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!
کالری شماری روح آدمو حساس میکنه منم دوس دارم ۲۰کیلو کم کنم قبل عید ۱۰ کم شدم اما باز برگشتم دکتر تغذ ...

ووواچراروح ادموحساس کنه؟من یسال کالری شماری دارم.عالیه

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻
بگو من‌ چطور ۲۰ کیلو اضافه کنم

شما ژنت لاغره و هرچی میخوری چاق نمیشی؟

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.
ببین ی سری راه ها هستش ک نیازمند ادامه دادنه ینی شما نباید سریع منتظر جواب گرفتن باشید من مربی ورز ...

میشه به منم برنامه غذایی بدی

زیر گروه بنفش😍😍😍 وزن شروع 72 وزن هدف60 تاریخ شروع14/10/1400 من میتونم به وزن ایده عالم برسمممم😍😍💪💪💪💪💪
ووواچراروح ادموحساس کنه؟من یسال کالری شماری دارم.عالیه

عزیزم هرچی بخوری حتی یه ذره باید وارد کنی منکه وسواس گرفتم 

قوی باش وپر از انرژی مثبت این کل روزاتو میسازه وتوکل به خدا کن خدا همیشه پشتته 💪💪💪
میشه به منم برنامه غذایی بدی

خب از شرایطت بگو ک چند کیلویی میخوای چند بشی؟

ببین ی سری راه ها هستش ک نیازمند ادامه دادنه ینی شما نباید سریع منتظر جواب گرفتن باشید من مربی ورز ...

سلام گلم من میخواستم ورزش کنم چندجابدنم افتاد گی داره  میتونی کمکم کنی ؟اصلاجواب میده ورزش ؟من لاغرکردم یکم ولی افتادگی دارم چند جای بدنم

مثل یک بادبادک فقط بایک نخ به این دنیا وصلم ،حال روحی خوبی ندارم این روزا، اگه حرفی زدم که بهت برخورد لطفا دلگیرنشو ازم :)