2777
2789
عنوان

قهر با همسر

281 بازدید | 20 پست

من عقدم

با نامزدم قهر بودم لباساش خونمون بود زنگ زد ب مامانم لباسشو ببره

اومد بالا از در گرف رفت منم نرفتم جلو در

شبشم مامانم دعوتش کرد نیومد چیکار کنم که تلافی بشع؟خیلی ناراحتم

تلافی کنی؟دو سالته مگه ؟

به نظره من با این طرز فکر زیره ی سقف نرو

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تلافی کنی؟دو سالته مگه ؟ به نظره من با این طرز فکر زیره ی سقف نرو

خب الان تو خیلی عاقلی . بگو وقتی قهره و شوهرش هم نمیاد جلو و اینطوری رفتار میکنه چیکار کنه ؟ که هم شخصیتش خورد نشه و شوهرش دور برنداره هم قضیه حل شه

ناراحت میشم اخه  دعوت پدر مادرمو رد کرد درصورتی ک من همیشه ب پدر مادرش احترام قائلم

منم میدونم

اما اگه همینجوری پیش بری تا اخر عمر همش جدال داری

بشین اروم باهاش صحبت کن بگو منو تو زن و شوهریم شاید فردا اشتی کنیم ولی نمیخوام وقتی قهریم هیچ کس متوجه شه

اموزش زبان ترکی استانبولی میدم،اگر دوست داری این زبان زیبا رو یاد بگیری بهم درخواست دوستی بده.
منم میدونم اما اگه همینجوری پیش بری تا اخر عمر همش جدال داری بشین اروم باهاش صحبت کن بگو منو تو زن ...

متوجه نیست😥

چندین بار گفتم الانم اشتباه از اون بوده باید خودش پیش قدم شه اما انگار نه انگار😳

خب الان تو خیلی عاقلی . بگو وقتی قهره و شوهرش هم نمیاد جلو و اینطوری رفتار میکنه چیکار کنه ؟ که هم ش ...

ببین مامان بابای من سی ساله زندگی میکنن با هم ،وقتی دعواشون میشه مامانم جوری با سیاست شرمنده میکنه بابامو ک بابام حتی اگه مقصرم باشه خوش عذرخواهی میکنه

من میگم لج نکن،نگفتم خودتو بزن ب حماقت ک😐

متوجه نیست😥 چندین بار گفتم الانم اشتباه از اون بوده باید خودش پیش قدم شه اما انگار نه انگار😳

اره دقیقا منم نمیگم برو عذرخواهی کن اتفاقا اصلانم این کارو نکن،من میگم با سیاست پیش برو

اره دقیقا منم نمیگم برو عذرخواهی کن اتفاقا اصلانم این کارو نکن،من میگم با سیاست پیش برو

خیلی اخلاق بدی داره اصلا پیش قدم نمیشه جدیدا 

احساس میکنم دیگ نمیخواد باهم باشیم😥😣

دلیلش چیع؟

خیلی اخلاق بدی داره اصلا پیش قدم نمیشه جدیدا  احساس میکنم دیگ نمیخواد باهم باشیم😥😣 دلیلش چی ...

اصلا نذار این اخلاق عذرخواهی نکردن براش جا بیوفته

من ادمی رو ک میپرستیدمش سره همین قضیه کلا گذاشتمش کنار

به نظره من همین اول کاری سفت بگیر قضیه رو

ببین مامان بابای من سی ساله زندگی میکنن با هم ،وقتی دعواشون میشه مامانم جوری با سیاست شرمنده میکنه ب ...

خب چه سیاستی؟چطوری؟؟مامانت چیکار میکنن؟؟

والا من اکثر مواقع دیدم بابام پا پیش میذارن . یا کلا تحمل دوری و قهر ندارن سریع آشتی میکنن.

ولی وقتی ی نفر اینطور نیس چیکارش باید کرد ؟چ رفتاری؟ چ سیاستی؟

خب چه سیاستی؟چطوری؟؟مامانت چیکار میکنن؟؟ والا من اکثر مواقع دیدم بابام پا پیش میذارن . یا کلا تحمل ...

ببین مسئله اصلی ناز کردنه،شما نباید زن بودن خودتو از یاد ببری

مسئله بعدی اینه ک در یک دعوا اینو باید بپذیری ک شماام مشکل داشتی اما نمیخواد ب روی اون بیاری خودت بدونی کافیه

بعدشم اگه میخوای ی مرد مطیع تو بشه بابت کوچکترین کاری ک میکنه تشکر کن،اینجوری اون همیشه انرژی میگیره تو زندگی،اگه اهل غسل هم هستی ی غسل هست ک تو محبت بین زوجین خیلی تاثیر داره