2777
2789
عنوان

خیانت همسر

365 بازدید | 14 پست

سلام دخترا من ۲۶ سالمه با پسر داییم ازدواج کردم خانوادشو میشناختم از بچگی خیلی خانواده خوبی داره هنوزم که هنوز اصلا منو اذیت نکردند مخصوصا مادر شوهرم اما همسرم شیش ماهی میشه با دوتا از دوست دخترای قبلیش بهم خیانت کرد اولی که دختره فامیل دور شون بود از اول نامزدیم باهاش رفت و آمد داشتیم و من بعد چند مدت فهمیدم باهم قبلاً تو رابطه بودن فکر کنم دو سه باری باهم بودند تو مدت ازدواج همسرم وقتی دختره فهمید کلا از زندگی ما رفت بیرون ، دومی هم یه دوست دختر دیگرش که اونم داستان دار مشکل دار بود خود دختره شماره همسرم و پیدا کرد و پیام داد و شوهرمم بدش نیومد با اینکه دید حساسم پیشنهاد داد به دختره همو ببینیم و یه بار میخوام باهات باشم به یاد قدیم و این حرفا که اینم فهمیدم دختره و همسرم فحش و فحش کاری کردند و تموم شد ، اما همه حتی این دوتا دختر تمام اطرافیانم تمام دوستای پسر همسرم میگن شوهرت خیلی دوست دارم ، تو زندگیم اصلا منو اذیت نکرد چیزای دیگش عالیه حسرت چیزی برام نذاشت خیلی احترام منو داره به زنهای دیگه کاری ندارن فقط انگار دخترای قبلی زندگیش میان میخواد دوباره ببینه شانسی برای امتحانشون داره یا نه نمیدونم چرا اینجوریه دنبال تنوعه یا فرار از سختی زندگی من ازش دلم شکسته و نمیتونم ببخشمش فقط نمیدونم چیکار کنم اگه باز یه دختری از گذشته اش اومد دوباره همین داستان پیش میاد و این منم که ضربه میخورم ، نمیخوام جدا شم تا حرفشو میزنم دست و پای شوهرم میلرزه زندگیمو دوست دارم اصلا سختی نکشیدی ولی نمیدونم شوهرم تو اون دخترا دنبال چیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای عزیزم خیلی بده

من ک فقط از یه چیزایی از گذشته شوهرم تو گوشیش دیدم هنوز حالم بده تو که جای خودت داری😔 برو حتما پیش مشاور ک اصولی بتونی تصمیم بگیری چیکار کنی ،