2777
2789
عنوان

از کرونا بدتر

301 بازدید | 24 پست

از کرونا بدتر اخلاق بدمه ک خیلی حساس و کمالگرا و فکری ام،دایم دارم خودمو سرزنش میکنم،کادر درمانم مثال میزنم اگه ی موقعی رگ یکیو دفعه اول نگیرم بشه دفعه دوم،میخوام از غصه بمیرم،تازه کارم ولی میخوام بهترین باشم همش،یا اگه یکی ی حرف کوچیک بزنه پشتم،تو زندگیم همش خودمو قضاوت و محاکمه میکنم توروخدا بگید چجوری بیخیالی طی کنم بعضی مسایلو

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

دو هفته تحمل کن این همه خوردنی هست چه گیری دادی به تخمه😂

نمیدونم چ مرگم شده هوس تخمه کردم 

باور نمیکنی همین ک من مریض شدم ی عالمه چیپس و پفک و شکلات و بستنی از همه رنگ گرفتن😭خسته شدم تو اتاق گفتم بشینم فیلم ببینم حداقل پای فیلم تخمه بخورم 

😔😔😔 علائمتون چیه؟ اطرافیانم زیاد گرفتن و خوب شدن. هرکسی یه علائم داشت اصلا شبیه به هم نبود کرونا ...

تب و لرز 

ابریزش بینی 

گلو درد

استفراغ و اسهال شدید 

سر درد ب طرز وحشتناک الان سرم میخواد منفجر شه

بزاق دهان اونم هر ۳ثانیه ی بار جوری ک نمیتونی بخوابی باورت میشه من ۲دو‌روز بدون اینکه چشامو ببندم بیدار بودم دیشب چشام عین چی قرمز و سیاه شده بود انگار دم آخری بودم...از بی خوابی گریه میکردم خیلییی خوابم میومد ولی نمیتونسم آخر پتو دور خودم پیچوندم نشسته ی کم چشامو بستم ک خواب رفتم اونم همش دوساعت

تب و لرز  ابریزش بینی  گلو درد استفراغ و اسهال شدید  سر درد ب طرز وحشتناک الان سر ...

واااای‌ ایشاالله زود خوب بشی

تست دادین؟ شاید انفولانزای شدیده

چند روز پیش داشتم تاپیک یه خانمی رو میخوندم که کرونا داشت و خوب شد خیلی شدید بوده. تجربیاتشو نوشته بود پیدا کنم برات میفرستم