سلام . اول بگم که شوهرم سنش زیر ۳۰ هست .. ما تازه بچه دار شدیم و جدیدم نگاهاش به بعضی زنا اذیتم میکنه .. مثلن چند شب پیش خانم یکی از فامیلا تو جمع روسریشو در آورده بود و شوهرم دوست داشت باهاش سر صحبتو بار کنه یا بهش نگاه کنه.. درصورتی که اصلن اون خانم خوشگل نیست یعنی من خدایی همه جوره سر ترم فقط اون سر زبون داره و من بعد مرگ عزیزم اعتماد بنفسم کم شده و سر زبونم کلن از دست دادم ..حالا جالب اینه که این آقای همسر دوس نداره من روسریم تو جمع خیلی عقب باشه یا بدنم مشخص باشه
خب یعنی نگران چی هستی الان؟ فکر میکنی خیانت میکنه؟
اول اولش اسمم کمانچه بود، هر بار اکانتمو از دست دادم یه "ا" بهش اضافه کردم و هیچکس نمیدونه چقدر " ا" ی دیگه به این اسم اضافه میشه تو روزهای فردا... راستش چون بلد نیستم با اندیشههای تاریک کنار بیام! ولی هنوز معتقدم: " به جای نفرین به تاریکی، میشه شمعی روشن کرد..."🌱💜
ای داد....چی بگم والا... من از شرایط شما هیچی نمیدونم. اینا رو هم درمیون بذار با مشاور. امیدوارم اینطوری نباشه❤
اول اولش اسمم کمانچه بود، هر بار اکانتمو از دست دادم یه "ا" بهش اضافه کردم و هیچکس نمیدونه چقدر " ا" ی دیگه به این اسم اضافه میشه تو روزهای فردا... راستش چون بلد نیستم با اندیشههای تاریک کنار بیام! ولی هنوز معتقدم: " به جای نفرین به تاریکی، میشه شمعی روشن کرد..."🌱💜
به نظرم اگه تنها مورد اون نگاهشه یهو دیگه تا فکر خیانت جنسی بالا نرو...کارش قطعا غلطع اما این نگاه دلیل بر خیانت جنسی نیست الزاما