2777
2789
عنوان

با نمگاهای زننده شوهرم چیکار کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 115 پست
وا چقدر غیر مستقیم بی ادبی میکنید. جنبه ی تبادل نظر داشتن هم خوب چیزیه.

شما ميخواستين بگين همه مردا همينن لابد؟

نه عزيزم تبادل نظر فرق داره با اينكه يه عمل زشت رو نسبت داد به همه مردا

ولي اگه اينو نميخواستين بگين كه مشكلي نيست و لازم نيست ناراحت باشين

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

اسی عزیزم. با شوهرت صحبت کن بهش بگو. اگر دوستت داشته باشه متوجه اشتباهش میشه و به خواسته ات احترام میزاره

حالا ک نگاهت به منم افتاد ، واسه غمایی ک تو دلمه صلوات بفرست. برام دعا کن. تا بلکه فرجی بشه برام. ایشالله خودتم حاجت روا شی😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی عزیزم. با شوهرت صحبت کن بهش بگو. اگر دوستت داشته باشه متوجه اشتباهش میشه و به خواسته ات احترام م ...

دوسم داره هم منو هم بچهمونو دوس داره و این نگاهش به زنا فقط از رو هوسه.. بعضی مردا چون زنشون دوسندارن و نگاهشان به زن دیگه از روی عشقه و این کاملا مشخصه ولی شوهر من میدونم که از رو هوسشه این کاملن برام روشنه ولی نمیتونم بگم چون منو دوسداره و عاشقمه میتونه از رو هوس به بقیه نگاه کنه و این ایرادی نداره

آره  برای هفته آینده وقت گرفتم

حالت خوب میشه... امیدوار باش.💜

به قول فریدون مشیری: هنوز بذر محبت به سینه کاشتنی‌ست...🌱 

اول اولش اسمم کمانچه بود، هر بار اکانتمو از دست دادم یه "ا" بهش اضافه کردم و هیچکس نمی‌دونه چقدر " ا" ی دیگه به این اسم اضافه میشه تو روزهای فردا‌... راستش چون بلد نیستم با اندیشه‌های تاریک کنار بیام! ولی هنوز معتقدم: " به جای نفرین به تاریکی، میشه شمعی روشن کرد..."🌱💜
شماها کسی یا چیزی رو میشناسی که به برگشتن روحیه و اعتماد بنفس واقعن کمک کنه؟

به نظرم موثرترین کار روانکاویه. نه که صرفا بری یه جلسه مشاوره‌. برو روانکاوی تا عمیقا ریشه‌ی حال بدت پیدا بشه. طبیعتا زمانش بیشتر میشه ولی ارزش داره. 

بعدم سعی کن کارایی که واقعا حالتو خوب میکنه و حس ارزشمندی بهت میده انجام بدی‌. سعی کن بهترین ورژن خودت شی نه که بخوای بری سراغ نسخه‌ی خانمای قری و خودتو عوض کنی تا شوهرت یا بقیه خوششون بیاد.

بعدم ببین چی قبلا تو رابطه‌تون بود که حالا کمبودش حالتونو بد کرده. اگه مسئولیت بچه تنهایی رو دوشته از همسرت بخواه حتما مشارکت کنه و یه وظایفی بذار رو دوشش. بگو تو هم پدرشی و منم حق دارم یه تایم آزاد داشته‌باشم تا خوشحالتر و راضی‌تر زندگی کنم💜

اول اولش اسمم کمانچه بود، هر بار اکانتمو از دست دادم یه "ا" بهش اضافه کردم و هیچکس نمی‌دونه چقدر " ا" ی دیگه به این اسم اضافه میشه تو روزهای فردا‌... راستش چون بلد نیستم با اندیشه‌های تاریک کنار بیام! ولی هنوز معتقدم: " به جای نفرین به تاریکی، میشه شمعی روشن کرد..."🌱💜
ممنون عزیزم

خواهش می‌کنم😘

ممنون عزیزم

یه چیز دیگه .. من چون چند وقته خیلی بهش شک کردم نسبت به نگاهاش و کاراش کیف کارشو چک کردم توش قرص سیداسماعیل دیدم.. قبلن قبل رابطه میخورد ولی الان مدتیه دیگه نمیخوره.. تعدادش شمردم گذاشتم سر جاش ببینم این سری که میره سر کار و برمیگرده ازش میخوره یا نه😪😪

یه چیز دیگه .. من چون چند وقته خیلی بهش شک کردم نسبت به نگاهاش و کاراش کیف کارشو چک کردم توش قرص سید ...

چی هست این قرصی که میگی؟ من تا حالا نشنیدم اسمشو!

ای خدا.. قرص سیلدنافیل 

چقدر تفاوت😂😂😂حالا کاربردش چیه