2777
2789
عنوان

با نمگاهای زننده شوهرم چیکار کنم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1207 بازدید | 115 پست
از اونروز همش دارم خودمو با اون خانم که اصلن قابل قیاس نیستیم مقایسه میکنم

اصلا این کار رو نکن. کاملا اشتباهه.. اگه فکر می‌کنی حال زندگیتون خوب نیست هر دو تلاش کنین براش. اما فکر نکن که تو اگه یه قیافه‌ی دیگه داشتی ماجرا تغییر می‌کرد...اصلا خودت رو کم یا نازیبا نبین‌

اول اولش اسمم کمانچه بود، هر بار اکانتمو از دست دادم یه "ا" بهش اضافه کردم و هیچکس نمی‌دونه چقدر " ا" ی دیگه به این اسم اضافه میشه تو روزهای فردا‌... راستش چون بلد نیستم با اندیشه‌های تاریک کنار بیام! ولی هنوز معتقدم: " به جای نفرین به تاریکی، میشه شمعی روشن کرد..."🌱💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان ربط حجاب به ثروت و دارایی چی هست دقیقا‌؟! حق انتخاب پوشش جزو بدیهی ترین حقوق اولیه هر انسانی ه ...

منظورم اینه که یه خانم ارزشش خیلی از اینا بیشتره که خودش رو در معرض نگاه های هرز الود یه عده فرار بده   ..نگفتم که زن جنسه یا طلا س  حجب  وحیای زن خیلی از طلا وثروت بالاتره حیفه که راحت در دسترس افراد بیمار قرارش بده ..... من کی گفتم زن وجسمش ثروته؟؟////

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
برا اینکه مردا   از راه چشم بیشتر جذب میشن

اینم یه کلیشه.ی غلطه...شما بیا نسل جدید که ذهنشون بازتره رو ببین. خیلی‌هاشون اولین چیزی که توجهشونو جلب میکنه ظاهره. در واقع ظاهر هم زنها رو جذب میکنه هم مردا رو. البته بنا به شخصیت میتونه اولویت ادما باشه یا نباسه. اما جنسیت نقشی درش نداره‌.

اول اولش اسمم کمانچه بود، هر بار اکانتمو از دست دادم یه "ا" بهش اضافه کردم و هیچکس نمی‌دونه چقدر " ا" ی دیگه به این اسم اضافه میشه تو روزهای فردا‌... راستش چون بلد نیستم با اندیشه‌های تاریک کنار بیام! ولی هنوز معتقدم: " به جای نفرین به تاریکی، میشه شمعی روشن کرد..."🌱💜
منظورم اینه که یه خانم ارزشش خیلی از اینا بیشتره که خودش رو در معرض نگاه های هرز الود یه عده فرار بد ...

دقیقا اون فرد بیمار باید درمان بشه...

دلیلی نداره خانمها به خاطر افراد بیمار خودشون رو محدود کنن و توی زحمت بندازن.

جالبیش اینه که شاید خیلی از خانمها هم زن چادری رو دوس نداشته باشن‌چون رنگ سیاه واقعا ظاهر جامعه رو ز ...

اون وقت حکم قتلت حتمیه. میگن تو داری بی‌حیایی رو ترویج میدی! 

منظورم اینه که یه خانم ارزشش خیلی از اینا بیشتره که خودش رو در معرض نگاه های هرز الود یه عده فرار بد ...

این کلیشه‌ی ارزش و شان و مقام زن هم صرفا ابزار محدود کردن زنهاست و مطلقا رهایی و آزادی رو باعث نمیشه...

مردایی که روسری ندارن ارزش‌شون پایین میاد؟

کلیشه_برعکس#  

اون وقت حکم قتلت حتمیه. میگن تو داری بی‌حیایی رو ترویج میدی! 

دقیقا  

اکثرشون هم خدا رو شکر اول با گلم خواهرم عزیزم‌شروع میکنن بعد میبینی اقسام خشونت های کلامی و فیزیکی رو هم به راحتی میتونن اجرا کنن!!

اصلا این کار رو نکن. کاملا اشتباهه.. اگه فکر می‌کنی حال زندگیتون خوب نیست هر دو تلاش کنین براش. اما ...

من دارم سعید میکنم ولی همسرم فکر نمیکنم الان مثل قبل به این چیزا اهمیت بده یا بهش پایبند باشه

تا دوسال پیش این مشکلات نبود من یه زن خوش سرو زبون بودم که تو جمع شوهرم نگاهش فقط به خودم بود از بعد فوت مامانم ساکت شدم خیلی با کسی ارتباط نمیگیرم شاید مشکل از منم باشه حتی بعضی وقتا خودمم از این رفتارم ناراحت میشم ولی نمیدونم چرا نمیتونم مثل قبل باشم .. 

من دارم سعید میکنم ولی همسرم فکر نمیکنم الان مثل قبل به این چیزا اهمیت بده یا بهش پایبند باشه تا ...

ببخشید سعی.. من اشتباه تایپی زیاد دارم ببخشید دیگه خودتون

دقیقا     اکثرشون هم خدا رو شکر اول با گلم خواهرم عزیزم‌شروع میکنن بعد میبینی اقسام خشونت ...

اووف به خاطر همین آدما از کلمه‌های خانومم و گلم متنفرم! اولش معمولا با اینا شروع میکنن فکر میکنن خیلی باید ذوقم کنیم!😏😒

من دارم سعید میکنم ولی همسرم فکر نمیکنم الان مثل قبل به این چیزا اهمیت بده یا بهش پایبند باشه تا ...

اینم بگم که از اون مردایی که خیلی گیر بده نیستا... ولی دوسم نداره روسریم جلو یه مرد دیگه دراد یا شلوار کوتاه بپوشم که پاهام مشخص باشه 

والا بخدا هروقت تاپيك فيلم هاي پو رن يا هيزي مردا ميشه بعضيا ميگن همه همينن  ادم دوست داره بگ ...

وا چقدر غیر مستقیم بی ادبی میکنید.

جنبه ی تبادل نظر داشتن هم خوب چیزیه.

حالا ک نگاهت به منم افتاد ، واسه غمایی ک تو دلمه صلوات بفرست. برام دعا کن. تا بلکه فرجی بشه برام. ایشالله خودتم حاجت روا شی😘

مشاور کمکت میکنه حالت بهتر شه...بهم اعتماد کن💜