2777
2789
عنوان

طرفدارای هرییییی پاااااااتر بیااااااااان

| مشاهده متن کامل بحث + 885 بازدید | 176 پست
ن هنوز ولی باشه هم من فقط کتابشو میخونم فیلمشو نمیبینم چون اصن تحمل هرمیون سیاه رو ندارم😑

من این همه مدت از بچگی تا بزرگیه هرمیون رو اما واتسون دیدم اون همه کتاباشو خوندم سفید فرضش کردم

نژاد پرست نیستم اگه از اول گفته بودن اوکی بود 

ولی نمیتونم توی تصویر جای هرمیون کسی غیر از اما رو ببینم چه برسه کلا سیاه پوست باشه😢

🌈 ایران خانم... یه روز دوباره میخندی 🖤 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه من از جینی بدم میاد یه جوریه اخلاقش

فقط فیلمارو دیدی؟ اگه اره پس سخت در اشتباهی جینی فیلم با کتاب قابللللل مقایسه نیست 

من عاشق جینی کتابم

خبببببببب حالا بگید رو کی کراش دارید من رو سیریوس بلک و سوروس اسنیپ

دس نزن به سوروس من دختره چش سفیددددددددد

اسنیپ مال خودمه

من از خود هری خوشم میاد شخصیتشو خیلی دوست دارم

فقط فیلمارو دیدی؟ اگه اره پس سخت در اشتباهی جینی فیلم با کتاب قابللللل مقایسه نیست  من عاشق جی ...

به# سلیقه هم احترام بگذاریم

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
خب بگید کدوم جلد داستان هری پاتر و بیشتراز همه دوست دارین؟ من زندانی آزکابان استاترررر ...

همشو😂 اصلا نمیتونم از هیچ کدووم بگذر

ولی بیشتر زندانی آزکابان و یادگاران مرگ

اووووووممممم.اتفاقا من اینجوری دوست دارم این رون و هرمیونو چی میگی؟سگ و گربه چه جوری با هم ازدواج ک ...

وای نگو انصافا

رون و هرمیون برای هم بودن از اول

یبار برای یکی از دوستام که فقط فیلمارو دیده بود اونم سانسور شده ۱ ساعت نشستم توضیح دادم روند رابطه و احساسشونو

شاید باور نکنید ولی من هر جلد رو ده الی دوازده بار خوندم.الانم دارم دوباره شاهزاده دورگه رو میخونم

افریننننننننننن من کتاباشو ندارم یه سریارو از کتابخونه بار اول خوندم بقیه رو از پی دی اف تا بعدا بخرم😂

چرا ترس داشته باشه؟ اتفاقا به نظرم فیلمش در مقایسه با داستانش خیلی آبکیه.

خیلییییییییییییی من فیلمشو که میبینم همش حرص میخورم چرا اینقدر داستانو خراب کردن و جزییات ریز و قشنگو ندیده گرفتن 

😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😶😐😐😐😐😐😐😐😐😐چطور میتونی بگی فیلمش بهتره وقتی سراسر حذفیات و مشکله

گیر دادیا سلیقه های شخصیتو به بقیه تحمیل نکن

تویی که داری امضامومیخونی👈👈 اگه جایی بیعدالتی دیدیو از شدت خشم بدنت به لرزه افتاد بدون یکی از رفیقامی 💛💚💛💚اگه یه احمق بیمغز به جنسیتت توهین کرد و تو ساکت موندی به شدت حقیر و پستتر از اونی/پستتر از اونا آدمایی هسن که فارغ از علاقه به یه جنسیت خاص دارن خودشونو پاره میکنن تا بچشون پسر بشه تنفرم نسبت به اینا در قالب کلمه نمیگنجه زبونم قاصره در مقابل این آدمایی که اسم خودشونو گذاشتن زن بعد به نفع جنس مقابل عمل میکنن برا همیشه داغ بچه رو دلتون بمونه که ایقد دختر رو پست نکنینفقط میتونم بگم خیلی بیغرتی که جنس خودتو کوچیک میکنی مغزکپکی عقبمونده
منم زندانی ازکابان دوس دارم بنظر شما رون چجور شخصیتی داشت؟هرمیون هری رو بیشتر دوس داشت یا رون

بابا شما مگه کتابارو نخوندید😢😶🙁

هرمیون از همون اول یه احساس خجالت و کششی به رون داشت

اگه کتابو خونده باشید بعد نابود کردن قاب اویز هری به رون میگه من اونو مثل خواهرم دوست دارم درست مثل یه خواهر و فکر میکنم هرمیون هم همین حسو داره

هری و هرمیون حدود یکی دوماه باهم تنها بودن بعد قضیه رفتن رون ولی تو این مدت جز به ضرور باهم حرف نمیزدن و هرمیون همش غصه دار بود

ولی حتی موقعی که تو خونه ۱۲ میدان گریمولد بودن میبینیم که دست رون و هرمیون موقع خواب نزدیک هم بود

رون همیشه از این میترسیده که هرمیون از هری بیشتر از اون خوشش بیاد و میبینیم که از سال ششم چطور نسبت به هرمیون توجه نشون میداده

رابطه هرمیون و هری پاک ترین و قشنگ ترین رابطه ها بود دقیقا خواهر برادری بود

هرمیون هری رو مثل یه برادر دوست داشت.اگه غیر ا این بود خب هفت سال باهم دوست بودن پا میداد دیگه ولی ...

عاشقتم یه پاترهد واقعی دیدم که احساسات شخصیتارو درست حسابی میشناسه😢😂❤😂