صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^
صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
البته من خودم از دکتر داروخونه رفتم دارو گرفتم یه قطره داد ولی کلی هشدار و از این حرفا گفت
میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!! ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
دست الوده به چشمت زدی اگه تونستی برو دکتر البته من خودم از دکتر داروخونه رفتم دارو گرف ...
اوه🙁😱
راست میگی؟من دو روزه گلوم احساس میکنم از داخل باد کرده و چشمم میخاره و قرمز شده.یعنی کرونا گرفتم؟
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
احساس میکنم روی چشمم یه چیزیه ولی روشو اون پوست مژه پوشونده
نمدونم فهمیدی یا نه😂
خیلی جدی گفتما یه روز خارش داشت گفتم حتما خاک رفته به چشمم بعدش یه عمل کوچیک داشتم دکترم گفت باید تس ...
مال من نمیخاره
جرئت ندارم دست بزنم چون درد میگیره😱
راست میگی؟من دو روزه گلوم احساس میکنم از داخل باد کرده و چشمم میخاره و قرمز شده.یعنی کرونا گرفتم؟
خارشش زیاد نیست میاد و میره.مثلا صب میخوارید و قرمز شد الان نمیخاره دیگه
🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها