2777
2789
عنوان

چشمم😐آی

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 28 پست
راست میگی؟من دو روزه گلوم احساس میکنم از داخل باد کرده و چشمم میخاره و قرمز شده.یعنی کرونا گرفتم؟

من تازه گلومم هیچیش نشد کاملا بی علائمم حتی بیحالم نشدم فقط وفقط چشمم یه روز خارش داشت ورنگش شد صورتی 

به دنیای ماخوش آمدید 🤗اینجا دنیای ماست🦎
شک نکن گل مژس یه دستمال تمیز با اتو گرم کن بزار روش چندبار بزار خوب میشه منم دعا کن😶

😂😂 چشم

ایشالا به هرچی دلت میخواد برسی😉

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من تازه گلومم هیچیش نشد کاملا بی علائمم حتی بیحالم نشدم فقط وفقط چشمم یه روز خارش داشت ورنگش شد صورت ...

ای باباااااا لعنت به این کرونا که زندگی رو از هم پاشیده. من تازه تو اقدام بودم از پریشب 😩😩😤😤

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
حتما دکتر برو راستی بعضی اوقات جوش زیرپوستی هم دلیل دردش هستا

نمیدونم شاید

یعنی روی پوستی که چشممو پوشونده جوش هست و اون باعث دردش میشه؟

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
مرسی🤗  بدو برو اتو تو اتاقه

اتو کجایی اتووووو😂

ای باباااااا لعنت به این کرونا که زندگی رو از هم پاشیده. من تازه تو اقدام بودم از پریشب 😩😩😤😤

ای بابا حتما یه تست خون بده الان crpخدای نکرده مثبت باشه اونجا میزنه 

راستی اینم بگما اگه مبتلا شی که خیلی بهتره 

ای بابا حتما یه تست خون بده الان crpخدای نکرده مثبت باشه اونجا میزنه  راستی اینم بگما اگه مبتل ...

چرا بهتره؟

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
چرا بهتره؟

چون پادتنش وارد خونت میشه عین یه واکسن عمل میکنه باردارهم بشی تاچندین ماه مبتلا نمیشی شایدم هرگز مبتلا نشی دیگه

چون پادتنش وارد خونت میشه عین یه واکسن عمل میکنه باردارهم بشی تاچندین ماه مبتلا نمیشی شایدم هرگز مبت ...

اخه دیشب۲۰:۳۰ میگفت اگه یک بار مبتلا شی بازم مبتلا میشی و دفعات دوم و سوم خییییلی سخت تر درگیرت میکنه 😫😫😫

اخه دیشب۲۰:۳۰ میگفت اگه یک بار مبتلا شی بازم مبتلا میشی و دفعات دوم و سوم خییییلی سخت تر درگیرت میکن ...

نه اتفاقا برات تبدیل میشه به یه سرماخوردگی