2777
2789
عنوان

چشمم😐آی

153 بازدید | 28 پست

آی چشمم

کور شدم رف

به چشم راستم که دست میزنم درد میکنه😐

هیچوقت اینجوری نشده بود

چرا اینجوری شددد😱

چه کنم درس شه؟

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 
من یه روز چشمم خارید بعد رفتم کرونا داشتم🙃

😐😐😐😐😐😐😐😱😱😱😱😱😱😱 مرسی از استرسی که دادی😐💔

البته مال من نمیخاره درد میکنه

صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دست الوده به چشمت زدی 

اگه تونستی برو دکتر 

البته من خودم از دکتر داروخونه رفتم دارو گرفتم یه قطره داد ولی کلی هشدار و از این حرفا گفت

میگی اسم بچت باید حتما فقط پارسی باشه بعدش تو هر جمله 500تا کلمه انگلیسی میگی؟فازت چیه ؟بهشت زهرای لندن بزنه به کمرت با کلاس!!                                                                                                  ازلینای عزیزم دلتنگتم رفیق
دست نزن خب    

حتی پلکم میرنم درد میگیره😱

دست الوده به چشمت زدی  اگه تونستی برو دکتر  البته من خودم از دکتر داروخونه رفتم دارو گرف ...

اوه🙁😱

😐😐😐😐😐😐😐😱😱😱😱😱😱😱 مرسی از استرسی که دادی😐💔 البته مال من نمیخاره درد میکنه

خیلی جدی گفتما یه روز خارش داشت گفتم حتما خاک رفته به چشمم بعدش یه عمل کوچیک داشتم دکترم گفت باید تست کرونا بدی بذارم پرونده پزشکی رفتم مثبت شد

به دنیای ماخوش آمدید 🤗اینجا دنیای ماست🦎
من یه روز چشمم خارید بعد رفتم کرونا داشتم🙃

راست میگی؟من دو روزه گلوم احساس میکنم از داخل باد کرده و چشمم میخاره و قرمز شده.یعنی کرونا گرفتم؟

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
گل مژه 🧐

وای ازش متنفرم

احساس میکنم روی چشمم یه چیزیه ولی روشو اون پوست مژه پوشونده

نمدونم فهمیدی یا نه😂

وای ازش متنفرم احساس میکنم روی چشمم یه چیزیه ولی روشو اون پوست مژه پوشونده نمدونم فهمیدی یا نه😂

شک نکن گل مژس یه دستمال تمیز با اتو گرم کن بزار روش چندبار بزار خوب میشه منم دعا کن😶

خیلی جدی گفتما یه روز خارش داشت گفتم حتما خاک رفته به چشمم بعدش یه عمل کوچیک داشتم دکترم گفت باید تس ...

مال من نمیخاره 

جرئت ندارم دست بزنم چون درد میگیره😱

راست میگی؟من دو روزه گلوم احساس میکنم از داخل باد کرده و چشمم میخاره و قرمز شده.یعنی کرونا گرفتم؟

خارشش زیاد نیست میاد و میره.مثلا صب میخوارید و قرمز شد الان نمیخاره دیگه

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها