2821
2789
عنوان

زخم مری 😭

15574 بازدید | 66 پست

دوستان من زخم مری و معده دارم دوهفته دارو خوردم رفتم دکتر دارو های جدید داد دوباره یکم بهترم ولی گلوم همش میسوزه تست تنفس هم گرفت گفت خیلی بده تنفسم ، نفس تنگی دارم بهم اسپری اکسژن داده اونو میزنم یه ذره بهتر میشه تا چند ساعت 

بخدا دیگه خسته شدم چند ماهه از کار زندگی افتادم از این مریضی...😭😭😭کسی بوده خوب شده چیکار کرده تو رو خدا کمکم کنید😭😭😭

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

فقط بهت ميگم تورو خدا قسم پيگيريش كن اونم پيش پزشك حاذق خيلي خطرناكه خيليييي

چيزاي داغم اصلا نخور

دود و قليونم ممنوع

خدایا …در جست‌وجوی آنچه کهبرایم مُقدر نکرده‌ ايخسته‌ ام مکن ش  
دكتر نگفت از چيه؟ داداشم چند ماه غذا از گلوش پايين نميره اندوسكوپي چيزي نشون نداده البته سياه س ...

برا من رنگیه 

از مشروب سیگار ،چیزای ترش ،سوسس کالباس فست فود سرخ کردنی پنیر پیتزا و ماکارونی چایی حله حوله خوراکی شیرینجات 

اینارو همرو ممنوع کرده برام😞

فقط بهت ميگم تورو خدا قسم پيگيريش كن اونم پيش پزشك حاذق خيلي خطرناكه خيليييي چيزاي داغم اصلا نخور ...

اصلا تو عمرم قلیون نکشیدم تا این سن ۲۵سالگی😭 فقط فست فود و نوشابه زیاد میخوردم 😭اونم الان فقط عدس پلو میخورم چیزای اب پز 😞الان ۳هفته س یه ذره فقط بهترم ولی گلوم تعقییر نکرده مث قبل میسوزه 

از چي اينجوري شدي؟

۲سال پیش رفلاکس معده داشتم دکتر دارو داد خوب شدم و گفت ماکارونی نخورم قهوه نوشابه نخورم غذارو زیاد بجوم ولی من خوب شدم دیگه یادم رفت هرچی خواستم خوردم زخم شد😭

خيلي سخته ايشالا زود خوب شي خاله من ٥قاشق بروفن خورد يهو معدش زخم شد ومري هم سوراخ شده

پيوسته آرزوكنمت بلكه آرزو از شرم ناتواني خودجان به سرشود...💓 خداياخودت منُ به عشقم برسون💔
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز