2777
2789
عنوان

زخم مری 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 15546 بازدید | 66 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بابای من چندساله اینجوریه توجنگ به خاطره اینکه زیادبهشون غذاندادن گشنه مونده اینجوری شده بیچاره بازوریه ذره غذامیخوره من خودم هم ازبچگی زخم معده دارم امانه درحدبابام

میدونستین زخم معده به خاطره مشکلات اعصاب هم هست من خودم وقتی ناراحت باشم معده ام بیشتردردمیکنه

کرج هستم

تهران دکتر سید رضا فاطمی عالیه برا اندوسکوپی و نمونه برداری هم میفرسته بیمارستان عرفان یعنی کارش حرف نداره معرکست خدایی 

من هر بار رفتم کلینیکش پره گله که مریضاش برا تشکر اوردن 

منم عصبی هستم زود جوشم

سعی کن زیادناراحت نشی به هرچی که باعث ناراحتیت میشه فکرنکن 

سه روزبودحالم بدبودخونریزی معده داشتم تب ولرزداشتم فقط به خاطره یه حرف بی ارزش مادرشوهرم ازیه طرف هم باردارم امروزکلابیخیال بودم فقط به چیزهای خوب فکرکردم آهنگ گوش کردم خوب شدم مگرنه دیروزداشتم میمردم

اره من گریه هم میکنم یکی یه چیز میگه بهم دیگه نمیکنم فقط خوب شم😞

آره به فکرسلامتیت باش میدونم خیلی بده معده دربیچاره بابام چندساله درگیرشه حتی واسه عمل هم رفت دکترگفته بوداگه عمل بشی ممکنه حنجره ات آسیب ببینه نتونی حرف بزنی منصرف شد

اره غیر از اندوسکوپی هر دکتری دارو نوشت بفهم که به هیچ دردی نمیخوره  من بهترین پزشک رفتم تو بی ...

وای منم رفتم دکتر خواهرم معرفی کرد گفت با این حالت باید بری اندوسکوپی ولی قشنگ معلومه که سالهاست زخم معده داری