2777
2789
عنوان

زخم مری 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 15546 بازدید | 66 پست
وضع معده بابام خیلی بده توجنگ اونجوری شده ازیه طرف هم جانبازهست بعدفوت مامانم هم بدترشدبه زوریه ذره ...

سرم وتامین بزنه نمیتونه غذا بخورش فشارش میوفته ضعیف میشه که 

غذای زیاد آبکی میگن خوب نیست که برا زخم معده 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وضع معده بابام خیلی بده توجنگ اونجوری شده ازیه طرف هم جانبازهست بعدفوت مامانم هم بدترشدبه زوریه ذره ...

خدا رحمت کنه مادرتون رو، بابات زیر سرش دوتا بالش بذار جوری که سینه اش بالا باشه که اسید معده ش بیشتر از این بالا نیاد بدترش نکنه

خدا رحمت کنه مادرتون رو، بابات زیر سرش دوتا بالش بذار جوری که سینه اش بالا باشه که اسید معده ش بیشتر ...

ممنون خدارفتگان شماروهم بیامرزه

آره دوتابالش میزاره صبح که بیدارمیشه بالش کلاخیس میشه 

ممنون خدارفتگان شماروهم بیامرزه آره دوتابالش میزاره صبح که بیدارمیشه بالش کلاخیس میشه 

عزیزم بالش رو یه طوری بذار سینه اش هم بالا قرار بگیره اینجوری یه حالت نیمه نشسته بهتره

برا من رنگیه  از مشروب سیگار ،چیزای ترش ،سوسس کالباس فست فود سرخ کردنی پنیر پیتزا و ماکارونی چ ...

سلام خوبی عزیزم میشه اگه پستمو ببینی جوابمو بدی توروخدا خوب شدی منم زخم مری دارم خیلی حالم بده تاره متوجه شدم

اسی چته دختر مگه زخم معده و مری چیه که به خاطرش به این روز افتادی  من از ۱۳ سالگی همین بلا سرم ...

سلام.شما دیگا زخماتون بر نگشت؟پرهیز میکنید هنوز؟

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلشکستگی

mastanehhhh23456 | 20 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز