2777
2789
عنوان

زخم مری 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 15546 بازدید | 66 پست
اصلا تو عمرم قلیون نکشیدم تا این سن ۲۵سالگی😭 فقط فست فود و نوشابه زیاد میخوردم 😭اونم الان فقط عدس ...

14 روز اب کلم بخور دو ساعت قبلش چیزی نخور دو ساعت بعدشم نخور انشالله خوب میشی

مشاوره در تمامی زمینه ها رایگان(علوم قرآنی_قانون روابط_اقتصادی_اذکار معجزه اسا_نا امیدی_راه مقابله با فقر و بدبختی و انگیزه نداشتن) فقط به جهت پرداخت زکات علم گهگاهی میام اینجا و با راهنمایی دیگران ارامش میگیرم وقتی داده های مغزتو انتقال میدی فضا رو بیشتر باز میکنی که چیزای جدیدی یاد بگیری انرژی میگیری از راهنمایی دیگران اینقدرم کتابای روانشناسی خوندم که حتی با حرکات بدن ادما هم میفهمم چی تو ذهنشونه اگرم نظر منو قبول نداری بهتره با من بحث نکنی چون من برای بحث کردن اینجا نیستم و برای کمک کردن اینجا هستم پس هیچوقت نمیتونی وقت منو بگیری در جهت چیزای بیهوده.(خواهش میکنم وقتی که من برای راهنمایی دیگران گذاشتمو با بحث کردن با من تلف نکنید.)فقط خواهشا سریع سوال بپرسین و خیلی خلاصه وار
سلام خوبی عزیزم میشه اگه پستمو ببینی جوابمو بدی توروخدا خوب شدی منم زخم مری دارم خیلی حالم بده تاره ...

سلام من دقیقا مشکل شما رو دارم میشه بگید حالتون چطوره چیکارا کردید منم خیلی ترسیدم 😭😭

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام من دقیقا مشکل شما رو دارم میشه بگید حالتون چطوره چیکارا کردید منم خیلی ترسیدم 😭😭

سلام من تنگی نفس شدید داشتم رفتم سی تی اسکن ریه دکترم گفت زخم مری داری ۴ ماه دارو خوردم خوب نشدم رفتم پیش یه دکتر دیگه گفت باید اندوسکوپی بشی شما هم عین من تنگی نفس و رفلاکس و احساس زخم توی قفسه ی سینه ی سمت راست دارید؟؟چند ماهه دارم عذاب میکشم😓

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

دلشکستگی

mastanehhhh23456 | 20 دقیقه پیش
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز