2777
2789
عنوان

زخم مری 😭

15546 بازدید | 66 پست

دوستان من زخم مری و معده دارم دوهفته دارو خوردم رفتم دکتر دارو های جدید داد دوباره یکم بهترم ولی گلوم همش میسوزه تست تنفس هم گرفت گفت خیلی بده تنفسم ، نفس تنگی دارم بهم اسپری اکسژن داده اونو میزنم یه ذره بهتر میشه تا چند ساعت 

بخدا دیگه خسته شدم چند ماهه از کار زندگی افتادم از این مریضی...😭😭😭کسی بوده خوب شده چیکار کرده تو رو خدا کمکم کنید😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط بهت ميگم تورو خدا قسم پيگيريش كن اونم پيش پزشك حاذق خيلي خطرناكه خيليييي

چيزاي داغم اصلا نخور

دود و قليونم ممنوع

خدایا …در جست‌وجوی آنچه کهبرایم مُقدر نکرده‌ ايخسته‌ ام مکن ش  
دكتر نگفت از چيه؟ داداشم چند ماه غذا از گلوش پايين نميره اندوسكوپي چيزي نشون نداده البته سياه س ...

برا من رنگیه 

از مشروب سیگار ،چیزای ترش ،سوسس کالباس فست فود سرخ کردنی پنیر پیتزا و ماکارونی چایی حله حوله خوراکی شیرینجات 

اینارو همرو ممنوع کرده برام😞

فقط بهت ميگم تورو خدا قسم پيگيريش كن اونم پيش پزشك حاذق خيلي خطرناكه خيليييي چيزاي داغم اصلا نخور ...

اصلا تو عمرم قلیون نکشیدم تا این سن ۲۵سالگی😭 فقط فست فود و نوشابه زیاد میخوردم 😭اونم الان فقط عدس پلو میخورم چیزای اب پز 😞الان ۳هفته س یه ذره فقط بهترم ولی گلوم تعقییر نکرده مث قبل میسوزه 

از چي اينجوري شدي؟

۲سال پیش رفلاکس معده داشتم دکتر دارو داد خوب شدم و گفت ماکارونی نخورم قهوه نوشابه نخورم غذارو زیاد بجوم ولی من خوب شدم دیگه یادم رفت هرچی خواستم خوردم زخم شد😭

خيلي سخته ايشالا زود خوب شي خاله من ٥قاشق بروفن خورد يهو معدش زخم شد ومري هم سوراخ شده

پيوسته آرزوكنمت بلكه آرزو از شرم ناتواني خودجان به سرشود...💓 خداياخودت منُ به عشقم برسون💔
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز