elihaftadi مدیر استارتر عضویت: 1398/05/05 تعداد پست: 14906 عنوان اسم دخترانه بگین حیاتیه امشب باید تصمیم بگیریم 2058 بازدید | 180 پست هر چی اسم در توان دارین بگین ، 😁خوشگل باشه، از این جدیدای بی معنی نباشه 1399/07/09 | 19:06 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قبیلهزمستان عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 شکیبا شقایق مانا گلاره روشنا من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
بادمجون۱ عضویت: 1399/02/31 تعداد پست: 6684 آرامساحل صد دانه یاقوت دسته به دسته با نظم و ترتیب یک جا نشسته هر دانه ای هست خوش رنگ و رخشان قلب سفیدی در سینه ی آن یاقوت هارا پیچیده با هم در پوششی نرم پروردگارم هم ترش و شیرین هم آب دار است سرخ و زیبا نامش انار است/به به چقدر هم خوب میخونی خواننده😐^~^
سوگند1393 عضویت: 1397/12/11 تعداد پست: 8358 سوگنداسم دخملم😍😍😍 هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌ بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
قبیلهزمستان عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 راحیل شهرزاد من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
سرو_ناز7 عضویت: 1397/06/24 تعداد پست: 85 خوب چه جور اسمی میخوای؟ مذهبی باشه یا جدید باشه یا فانتزی باشه یا مثلا با چه حرفی شروع بشه... یه راهنمایی بکن حداقل