2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دمنوش زیره . حذف نوشابه سس خامه فست فود . شام نخوردن یا کم خوردن ‌

من میخورم زیره چجوری باید بخورم من پودرش کردم میریزم تواب واقعا بالامیارم نمیتونم باماست باید بخورم ؟

الان سرفه تو دعوا        حکم تیر هوایی داره💣🧨
حلقه کمر خوبه اگه بتونی بزنی من که خودم بلد نیستم😔

نه بابا حلقه کمر بیشتر با س ن و رون رو لاغر میکنه واسه من که پایین تنم خیلی بزرگ بود الان اب شده کمرمم خیلی لاغر شد وای انتظار داشتم باس ن م همچنان بزرگتر از کمرم بشه ولی یم اندازه شد الان میحام یکم باس نم پر بشه

مادری هستم که هنوز توی دنیای دخترونه صورتیم گیر کردم💄
من میخورم زیره چجوری باید بخورم من پودرش کردم میریزم تواب واقعا بالامیارم نمیتونم باماست باید بخورم ...

نه عزیزم .من مث چای درست میکنم میخورم اصلا مزه تلخی ندارع من بدون خرما هم میخورم مث آبه البته من چون قند و شیرینی و حذف کردم برای همین خرما میخورم جا قند

نه عزیزم .من مث چای درست میکنم میخورم اصلا مزه تلخی ندارع من بدون خرما هم میخورم مث آبه البته من چون ...

یعنی دم کنم بخورمش مثل چایی ؟؟؟

چاق نکنه⁦☹️⁩

نه عزیزم .من مث چای درست میکنم میخورم اصلا مزه تلخی ندارع من بدون خرما هم میخورم مث آبه البته من چون ...

شما تاثیری کرد اصلا براتون

چقد لاغرشدید 

کنارش ورزشم کردید یانه 

منم یکم شکم اوردم میخام لاغرکنم

شما تاثیری کرد اصلا براتون چقد لاغرشدید  کنارش ورزشم کردید یانه  منم یکم شکم اوردم میخا ...

من شکم و پهلو داشتم یکم روزانه هم سی دقیقه ورزش میکردم و دمنوش زیره خیلی میخورم قشنگ حس میکنم پهلوم آب شده تا حدودی من البته ۵۹کیلوام چاق نیستم ولی وسواس دارم ،😁یکمم رژیم و رعایت نکردم چند روز ولی برگشتم .جواب داده