2777
2789
عنوان

عشق

177 بازدید | 37 پست

سلام دوستان خوبین 

راستش من یه پسر ۱۹ ساله هستم که الان یه مدته عاشق دختر خالم هستم و تاحالا بهش نگفتم دوسش دارم یعنی واقعا روی گفتن بهش رو ندارم و از گفتن علاقم بهش ترس دارم البته یه مشکلی هم هست که یکم جلوم رو میگیره اونم اینه که دختر خالم یکسال از خودم بزرگتر 

به نظرتون چیکار کنم میترسم ازدواج کنه بره و من بمونم تنها تروخدا راهنماییم کنید 

حالا همه میان‌میگن سنت کمه 

اما عشق ربطی به سن نداره:)

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت   اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5135811/اتاقم-چطورهعکس?page=1

واسم گزارش بزنید لایک کنید واستون صلوات میفرستم

خدایا جوری باش که نیاز به کسی نباشه                                                            خودت عاقبت بخیرم کن خدا جونم❤

یک سال بزرگ‌تر؟ بنظرم درست نیست اگه هم سن بودید حداقل یه چیزی 

شاید از نظر تو مشکلی نداشته باشه ولی اون شاید قبول نکنه و غرورت شکسته میشه و تا اخر عمر شرمنده خودت 

باز‌خوددانی

❥صَنَمهـِ سِپِهْرَمَمـْ❥   ♥️𝐋𝐨𝐯𝐞 𝐮  

عشق واقعی دقیقا همین عشق تو ۱۷ ۱۸ سالگیه:)

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت   اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

حقیقتا سنت کمه تهش هردوتون اسیب میبینید اگ  مطرح کنی و بهم برسین ولی اگر بهم نرسین همش تصور میکنی با عشقاورایی را از دست دادی ولی حقیقت اینه  به نظر بدر هم نمیخورین و هیچ کدوم باهم خوشبخت نمیشین

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

بهترین راهش اینه که اول بری سربازی بعدش بری سراغ یه کار که درآمد داشته باشه بعدشم با خانواده ات درمیون بذاری و بری خواستگاریش....یک سال هم چیزی نیست اگه دوست داشته باشه براش مهم نیست سنت منم توی فامیلم پسری یک سال از اون دختر کوچیک تر بود باهاش ازدواج کرد و با هم خیلی خوبن و مشکلی ندارن

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘

والا... ...  خیلی خوبه ک عاشق باشی اما در کنار عقل... و اینکه از روی هوا و هوس نباشه... ک قطعا هست.. و تب و تاب عشق زود میخوابه.... مخصوصا سن ک بره بالاتر  معیاراتون تغییر میکنه... امیدوارم از اون دست آدمهاا نباشید ک البته نمیشه...  بهترینا اتفاق بیوفته براتون... موفق باشید....