2777
2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 37 پست
بهترین راهش اینه که اول بری سربازی بعدش بری سراغ یه کار که درآمد داشته باشه بعدشم با خانواده ات درمی ...

والا سربازی که نرفتم و دارم درس میخونم فعلا ولی کار دارم میکنم و درآمد هم دارم و اینکه اگه به خانواده بگم و بعد جلوی اونا نه بشنوم خیلی برام سخته 

در ضمن یه چیزی که هست اینه که دختر خاله من خواستگارای زیادی داشته و داره حتی پسر عموش هم ازش خواستگاری کرده و نه شنیده ازش 

والا... ...  خیلی خوبه ک عاشق باشی اما در کنار عقل... و اینکه از روی هوا و هوس نباشه... ک ...

اگه بخواد روی هوس باشه عشقم که تاحالا بهش گفته بودم ولی وقتی من منتظر موندم و ترس گفتن بهش رو ندارم یعنی اینکه نمیخوام از دستش بدم و عشقم روی هوا هوس نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرایط عاشق شدنو داری؟😐 منه دختر یکی 1ساعت ازم کوچکتر باشه به چشم بچه میبینمش یه سال ک جای خود دارد ...

والا هرکی نظر خودش رو داره مثلا من خیلی ها رو میشناسم خانماشون ازشون تا ۴ یا ۵ سال بزرگ تر هستن همین الان و چند وقته ازدواج کردن 

حتی پدر خود من هم ۱ سال از مادرم کوچیک تره

والا هرکی نظر خودش رو داره مثلا من خیلی ها رو میشناسم خانماشون ازشون تا ۴ یا ۵ سال بزرگ تر هستن همین ...

درسته ولی تو از کجا نظر دختر خالتو بدونی؟

گرچه یه حس غریبی بهم میگه تو خودت همون دختر خاله ای😁

والا سربازی که نرفتم و دارم درس میخونم فعلا ولی کار دارم میکنم و درآمد هم دارم و اینکه اگه به خانواد ...

به نظر من که حداقل بذار درست تموم بشه بعد به خودش بگو که دوستش داری و اگه قبولت کرد که بعدش به خانواده ات بگو اگه نه که از فکرش بیا بیرون

فقط یچیزی چقد باهاش راحت هستی؟؟ ینی میتونی بهش پیام بدی و باهاش حرف بزنی همینجوری؟؟

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
به نظر من که حداقل بذار درست تموم بشه بعد به خودش بگو که دوستش داری و اگه قبولت کرد که بعدش به خانوا ...

من بیشتر ترسم از اینه که بخواد ازدواج کنه یهو 

اره گاهی باهم حرف میزنیم  ولی نه خیلی باهام راحت باشیم کلی شوخی و این چیزا 

دلم میخواست دانشگاه اونجایی که اون هست قبول بشم که یکم بهش نزدیک تر بشم ک نشد

نمیدونم دختر خاله ای که میخاد پسرخالش بره براش 😐😂در هر صورت اگه واقعا دختره نیستی الان زوده برا اق ...

نمیدونم دیگ دارم دیوونه میشم وقتی اصلا حوصله اینو ندارم تو خیابون دوتا دختر پسر رو دونفری ببینم کنار هم 

نمیدونم دیگ دارم دیوونه میشم وقتی اصلا حوصله اینو ندارم تو خیابون دوتا دختر پسر رو دونفری ببینم کنار ...

گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی صبر کن وقتتو با چیزای مختلف پر کن کار کن تا 22سالگیت صبر کن اگه قسمتت باشه جور میشه

گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی صبر کن وقتتو با چیزای مختلف پر کن کار کن تا 22سالگیت صبر کن اگه قسمتت با ...

ایشالا ببینم چی میشه هرچند خیلی وقته صبر کردم از عشقم بهت بگم شاید باورت نشه چقدر و چند وقته عاشقشم

من بیشتر ترسم از اینه که بخواد ازدواج کنه یهو  اره گاهی باهم حرف میزنیم  ولی نه خیلی باها ...

ببین من دختر خاله و پسر خاله ام مث تو بودن... همون که گفتم یه سال کوچیک تر بود....اونم تو سن تو بهش احساسش رو گفت بدون اینکه کسی بفهمه با هم تلفنی و پیامکی در ارتباط بودن ولی خب در حد همون پسر خاله دختر خاله حالا یکم صمیمی تر ینی حد و حدودها رو حفظ کردن بعدشم که درسش تمام شد رفت خواستگاریش و الانم سربازه و عقدن سربازیشم تمام شه قرار ازدواج کنن برن سر خونه زندگیشون....

خب پس توام بهش بگو ولی سعی کن اول باهاش راحت تر حرف بزنی ازش مشورت بخواه یا مثلا از چیزایی که میدونی خوشش میاد بهش بگو مثلا اگه از هنر خوشش میاد درباره هنر و این چیزا باهاش حرف بزن سعی کن بهش نزدیک تر شی و بیشتر بهش پیام بدی اینجوری بهتره بعد کم کم بهش بگو مثلا ازش بپرس نظرش راجع به عشق چیه و اینکه تا حالا عاشق شده ؟ بعد بهش بگو من عاشق شدم عاشق دختری با فلان....مشخصات مشخصات خودشو بهش بده ببین چی میگه تعریف کن ازش و این حرفا بعدش اگه پرسید کیه بهش بگو که خودت ببین واکنشش چیه البته اینا رو بعد اینکه باهاش ارتباطت رو بیشتر کردی و مطمئن شدی که از ارتباط گرفتن باهات بدش نمیاد و وقت میذاره بهش بگو

( لینک داستان زندگیم ) اول از همه بگم جواب سوال پر تکرارتون رو! من مشاور نیستم ولی وقتی با کسی حرف میزنم که منو نمیشناسه اولین سوالش اینه که شما مشاوری؟!😜😁 ولی بر اساس مطالعات و تجربیاتم اگه بتونم کسی رو راهنمایی کنم حتما اینکارو میکنم و خوشحالم میشم👌🏻❤ اگر با هر نظر یا تاپیک من حال دلتون بهتر شد یا به نتیجه ای رسیدین برای عاقبت بخیریمون و اینکه زودتر به هم برسیم دعا کنید🙏🏻💚اگه بعد هر لبخندی خداروشکر نکردی! حق نداری بعد هر اشکی گله مندش باشی🙂🙃خدای قشنگ و مهربونم شکرت برای همه داشته ها و نداشته هام❤🤩😘
ببین من دختر خاله و پسر خاله ام مث تو بودن... همون که گفتم یه سال کوچیک تر بود....اونم تو سن تو بهش ...

مرسی ازت بهترین راهنمایی رو بهم کردی توی این تاپیک 👍👍