2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم میخواد برم تو ی کوهستان یه کلبه برا خودم بسازم بعد تا آخر عمرم برا خودم تنهایی زندگی کنم با مردم ...

منم حالم داغونه 

متاهلم راهی ندارم فرارکنم از این ادما دور بشم 

دیشب تاصب گریه کردم سرم داره میترکه چشام بازنمیشه

الهی بمیرم 😞کاش مرگ دست خود ادم بود هر وقت از زندگی خسته میشد خیلی راحت یه استعفانامه تقدیم عزراییل میکرد و تموم دلم میخواد از مردم دور شم

اصلا نژاد ادم نحسه 😞مردم خیلی بی عاطفن راحت دل میشکونن 

من باعث دل شکستن بقیه هستم 

کارم فقط گریه ودادوبیداده هرچی میگم میخوام برم هیچ کسی باور نمیکنه 

همه میگن بمون وصبوری کن اخ به چه زبونی بگم صبرم تمومه

من باعث دل شکستن بقیه هستم  کارم فقط گریه ودادوبیداده هرچی میگم میخوام برم هیچ کسی باور نمیکنه ...

حتما دلت شکسته که اینطوری شدی  ، آدم دلشکسته حوصله ی خودشم نداره چه برسه به بقیه

حتما دلت شکسته که اینطوری شدی  ، آدم دلشکسته حوصله ی خودشم نداره چه برسه به بقیه

خوب فهمیدی کاش ادمای اطرافمم میفهمیدن 

دلم هزارتیکست تا به خودکشی هم فکرکردم ولی بچه هام ومامانم نابود میشن 

خوب فهمیدی کاش ادمای اطرافمم میفهمیدن  دلم هزارتیکست تا به خودکشی هم فکرکردم ولی بچه هام وماما ...

عزیزم😭ببخشید یادت اوردم متاسفم ، از خدا کمک بخواه مطمئن باش ازین بن بست میارتت بیرون

عزیزم😭ببخشید یادت اوردم متاسفم ، از خدا کمک بخواه مطمئن باش ازین بن بست میارتت بیرون

نه عزیزم اشکالی نداره من ته خطم فقط منتظرم ببینم تا کجا کشش دارم نشد تموم میکنم انشالله دلت شادبشه