2777
2789
من کارم تو بیمارستان 🙊 یعنی با کارمندای بیمارستان ازدواج میکنم؟

میخواستم بگمااا ک کارت شاید تو وسایل پزشکیه ولی گفتم شاید اشتباه باشه شاید با دکتر شاید هم با مهندسی پزشکی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

وووووویییییییی منم دوس دارم 😅😍😍😍از طریق اقواممون! اخه کسی نمیدونه اونقد ک ما باهم صمیمی هستیم 🤔 ...

اره شاید زن داییت یه اقوام مشترک بین شما 

ازش میخاد که ازت غیر مستقیم حستو بپرسه که اگ توهم دلت باهاشه پا پیش بزاره 

یکم خجالتیه

این کاربر دلش شکسته 💔🥀
حس شما ب من چیه

شما دختر حساس جذاب پوست گندمی چشم و ابرو مشکی سختی زیاد کشیدی و دوست داری ارامش داشته باشی گاهی عصبی میشی ولی زود گذر صبوری و تحمل بسیار داری از بقیه حرف میشنویی اطرفیانت ب ظاهر با تو خوبن از باطن اونا خبر نداری دوری کن ک ب نفع تو نیست 

هیچ وقت نگو رسیدم ته خط ....اگر هم احساس کردی رسیدی ته خط ....یادت بیار که معلم کلاس اولت گفت؛نقطه سر خط....

اسی جواب منم بده دیگه☹

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍
اره شاید زن داییت یه اقوام مشترک بین شما  ازش میخاد که ازت غیر مستقیم حستو بپرسه که اگ توهم دل ...

داییم ممکنه؟؟؟؟ چون خود داییم میدونه ما از هم خوشمون میاد و صمیمی هستیم ممکنه داییم پیش بشه برای صمیمت بیشترمون؟ 

میخواستم بگمااا ک کارت شاید تو وسایل پزشکیه ولی گفتم شاید اشتباه باشه شاید با دکتر شاید هم با مهندسی ...

دکتر 

یا 

مهندسی پزشکی؟

پس یعنی کارمند دولتیه؟ 

خوووشبخت میشم؟

این کاربر دلش شکسته 💔🥀
برادر داری یا بچه ای ک ۴سالش باشه دورت هست؟ اینو اخه حس میکنم ازت 

حست راجب من چیه خوشگل خانوم 

💜 مامان 1400🌻《وخدایی که به شدت کافیست》 *هر وقت خیلی بهت سخت گذشت و نا امید شدی و رسیدی ته خط مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه   ♡خدا هست ♡   تمام درها هم بسته باشد☆تو تنها امیدی  خداوند آنجا که راه نیست راه میگشاید  وهرگز دیر نمیکند فقط کافیست بدانیم  ♡اومیبیند♡میداند♡میتواند♡   من ایمان دارم که تو هوام و داری  به خاطر معجزه قشنگی که بهم نشون دادی هزاران بار ازت ممنونم .    دوسِت دارم خداجون   ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ 《گیریم که من هنوز اختر نشدم  ؛ یکسال دگر گذشت و مادر نشدم ؛  افسوس و صد افسوس که ناکام هستم ؛ در غافله عمر توانگر نشدم ؛ آنکس که مرا به طعنه نازا خوانده ؛ بهتر که چو وِی ظالم و کافر نشدم》  ♡آخر تو چه دانی که خدای من کیست ♡  خدا جونم منتظر معجزه بعدی هستماااااا😉😉😉 عاشقتم خدا جون💜 قربونت برم خدا جووونم معجزه بعدی هم نشونم دادی دیگه تا ۳ نشه بازی نشه   ازت میخوام سومی دیگه نینی جونم باشه  مرسی که هستی خدای مهربونم😊
شما دختر حساس جذاب پوست گندمی چشم و ابرو مشکی سختی زیاد کشیدی و دوست داری ارامش داشته باشی گاهی عصبی ...

اهوم

میشه بگی کی عقد میکنم

شوهرم چیکارس 

خودم تو بیمارستانم پرستارم

این کاربر دلش شکسته 💔🥀
شرمندت ندیدم جانم بپرس دوباره 

حس محمد به من چیه راجب من چی فکر میکنه قولی که داده پاش هست اگه بیاد بابک میفهمه

💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍