بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میخاد برگرده ولی قبولش نکن چون بازم میزاره میره و داغونت میکنه پسرداییت بهت علاقه داره و منت ...
ن قبول نمیکنم پسرداییم دوس دارم کی میاد جلو الان بهم میگه دوستمی ولی برام قلب قرمز میفرسته میگی چقد طول میکشه حسشو بهم بگه؟ رل میزنیم باهم؟ کی رابطمون رسمی شروع میشه؟
عدد ۴ رو حس کردم بچه داری حس میکنم ی اسم س دار حس میکنم ازت موهای عسلی یا چشمای عسلی توپر بودن چن وق ...
محمد راجب من چه حسی داره در مورد من چی فکر میکنه اگه محمد بیاد بابک میفهمه
💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍
میخاد برگرده ولی قبولش نکن چون بازم میزاره میره و داغونت میکنه پسرداییت بهت علاقه داره و منت ...
محمد چه حسی به من داره محمد بیاد بابک میفهمه
💚اللهم عجل الویک الفرج💚 ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍(اینم برای اونایی که اعتقاد ندارن بله ۹۹/۹/۹براتون ریدن)😂😂😂اگه امکانش هست برای گره گشایی مشکلاتم برام صلوات بفرستین❤اینم میگذرد غمی نیست😔(خدایا مواظب رفیقم باش برام خیلی عزیزه)شروع رژیم کالری شماری با دوستانه خوبم😍ممنون از یاسی جونم شروع رژیم از۹۹/۸/۳۰ با وزن۸۰ کیلوهدف اول:۷۵ هدف دوم:۷۰ هدف سوم:۶۵ هدف چهارم :۶۰😍
میدونی از طریق یکی از اقوامتون وارد میشه ب فکر رل زدن نیست دوس داره نامزد باشین ❤
وووووویییییییی منم دوس دارم 😅😍😍😍از طریق اقواممون! اخه کسی نمیدونه اونقد ک ما باهم صمیمی هستیم 🤔🤔 یکم بیشتر میگی زمانش رو حس نمیکنی کی؟ میشه درخواست بدم قبول کنی؟؟