2777
2789
حست بهم بگو 😀

عدد ۴ رو حس کردم بچه داری حس میکنم ی اسم س دار حس میکنم ازت موهای عسلی یا چشمای عسلی توپر بودن چن وقته رو مودم میفتی گاهی ولی در کل پر انرژیعی نمیدونم چقدش درست بود؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

حس میکنم خسته ای😂

حس ششم ندارم ی چی گفتم

هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک‌ جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرم‌که اومدی کشیدی آروم آروم  عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلک‌ک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمی‌ارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️      به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..
عدد ۴ رو حس کردم بچه داری حس میکنم ی اسم س دار حس میکنم ازت موهای عسلی یا چشمای عسلی توپر بودن چن وق ...

به منم بگو...آیندم چی میشه با کی ازدواج میکنم و دانشگاه قبول میشم؟

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
عدد ۴ رو حس کردم بچه داری حس میکنم ی اسم س دار حس میکنم ازت موهای عسلی یا چشمای عسلی توپر بودن چن وق ...

بچه ندارم موهام بلوند چشام مشکی 

هیچ وقت نگو رسیدم ته خط ....اگر هم احساس کردی رسیدی ته خط ....یادت بیار که معلم کلاس اولت گفت؛نقطه سر خط....
حس میکنم خیلی غرغرویی  و الانم یکم دلت گرفته  ارزوهای بزرگ داری  ولی ناامیدی یکم

غرغرو هستم الان مودم اکیه برعکس ولی خوب یکم ناامید شدم از ظاهرم میتونی بگی؟ 

به منم بگو...آیندم چی میشه با کی ازدواج میکنم و دانشگاه قبول میشم؟

نمیدونم چرا حس میکنم تربیت معلم میری دو سال حس میکنم دیگه ازدواج میکنی شاید با فامیل 

قدت متوسطه  موهات مشکیه  یکم بدنت تو پره  چشمهات قهوه ای تیرس  ابروهای مشکی& ...

درسته کاملا حست به دوس پسر قبلیم و پسرداییم چیه؟ چی ازشون حس میکنی؟؟ حسشون بهم چیه؟ 

برادر داری یا بچه ای ک ۴سالش باشه دورت هست؟ اینو اخه حس میکنم ازت 

ن عزیزم حس ششم من..شما دختر مهربون زود رنج .احساساتی ـ با چهره ای زیا قد متوسط موهای مشکی .مجرد هستی .نسبت ب شخصی حس داری ولی از حس اون نسبت ب خودت خبر نداری اکثرا فکرت درگیره ی دوست خوب داری همیشه راهنمای توعه 

هیچ وقت نگو رسیدم ته خط ....اگر هم احساس کردی رسیدی ته خط ....یادت بیار که معلم کلاس اولت گفت؛نقطه سر خط....
ن عزیزم حس ششم من..شما دختر مهربون زود رنج .احساساتی ـ با چهره ای زیا قد متوسط موهای مشکی .مجرد هستی ...

درسته کاملا 😍 حست واسه دوس پسر سابقم و پسرداییم چیه؟ چی ازش حس میکنی حسشون به من چیه؟ 

درسته کاملا 😍 حست واسه دوس پسر سابقم و پسرداییم چیه؟ چی ازش حس میکنی حسشون به من چیه؟ 

ازدواج شما با فامیل دوست پسر شما ب شما علاقه ایی نداشت کافیه همین قدر 😍