عدد ۴ رو حس کردم بچه داری حس میکنم ی اسم س دار حس میکنم ازت موهای عسلی یا چشمای عسلی توپر بودن چن وقته رو مودم میفتی گاهی ولی در کل پر انرژیعی نمیدونم چقدش درست بود؟
هر گو*هی خوردی باز کنارت راه اومدم..رسوندیمون جایی ک جایی رامون ندن..ته دلم خالی بود،ته دلت صابون زدم...رو فرمکه اومدی کشیدی آروم آروم عقب..غریبه کردی خودتو هفتا رنگ شدی...سیگار دیدم دستت سیگار کشیدم که ترک کنی🚬گفتم رفیقمی واست ترمزم برید ..خودمو زده بودم به خاب مشکل ا تو نی..نه توام یکی مث همه که ا این رو اون رو میشه پلکک میزنه...اصن نفهمیدم رفت جلد کی تنت ..انقد بریدم ازت ک دیگه کش نمیدمش...نمیارزید به این همه پایین و بالا به اینکه ببازم این بازیو باهات، قدمات دیگه نیست سایز پام،حیف عوض شدیو نیس اینه بات،هرجا هستی خوش باشی داداش،با هرکی تو رگیته جفت باشی باهاش،ما که همیشه دعامون خیره ،یه معرفتی داریم که نی تف مالی بالاش...🤘🏻🌵☺️ به خودمم حال نمیده هر عقب مونده ای روم فاز بگیره..
عدد ۴ رو حس کردم بچه داری حس میکنم ی اسم س دار حس میکنم ازت موهای عسلی یا چشمای عسلی توپر بودن چن وق ...
به منم بگو...آیندم چی میشه با کی ازدواج میکنم و دانشگاه قبول میشم؟
تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
برادر داری یا بچه ای ک ۴سالش باشه دورت هست؟ اینو اخه حس میکنم ازت
ن عزیزم حس ششم من..شما دختر مهربون زود رنج .احساساتی ـ با چهره ای زیا قد متوسط موهای مشکی .مجرد هستی .نسبت ب شخصی حس داری ولی از حس اون نسبت ب خودت خبر نداری اکثرا فکرت درگیره ی دوست خوب داری همیشه راهنمای توعه
هیچ وقت نگو رسیدم ته خط ....اگر هم احساس کردی رسیدی ته خط ....یادت بیار که معلم کلاس اولت گفت؛نقطه سر خط....