2821
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 60 پست
منم سزارین بودم همین جوری با دست معاینم کردن بقیه دوستامم که سز بودن با دست معاینه شدن

واقعا؟نمیدونستم سزارینی ها هم معاینه میشن

میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کسیکه بخواد طبیعی زایمان کنه اینجوری معاینه میکنن؟ یا ربطی به نوع زایمان نداره؟ آخه من سزارینی هستم ...

ممکنه واسه چک کردن معاینه بشی معلوم نیست ولی فوقش یبار قبل زایمانه  ولی واسه طبیعیا تند تند معاینه میکنن واسه اندازه ی باز شدن دهانه رحم

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
نه خیلی در حد لکه هم نیست بیشتره

عزیزم حواست به تکونای نی نی باشه 

انشاالله زایمان راحتی داشته باشی و به سلامتی نی نی نازت رو بغل بگیری برات ۱۴ تا صلوات میفرستم❤

میشه زحمت بکشی موقع زایمانت برام دعا کنی تا خدا نی نیم رو حفظ کنه و سالم و صالح باشه و به سلامتی و به موقع و به راحتی دنیا بیاد؟

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
منم سزارین بودم همین جوری با دست معاینم کردن بقیه دوستامم که سز بودن با دست معاینه شدن

چرا؟؟من اوای طبیعی بودم دکتراصلن معاینه ی لگن نکرد براساس سونوی وزن گفت طبیعی هم میشه چون ریزه،روززایمانم اومدگفت لگنتم کوچیکه زایمانتم سخت میشه😐دومی هرچی دکترگفت به طبیعی فک کن گفتم نمیخام فقط سزارین معاینه ی لگنم نکرد

عزیزم حواست به تکونای نی نی باشه  انشاالله زایمان راحتی داشته باشی و به سلامتی نی نی نازت رو ب ...

چشم حتما تکوناش خوبه

ای وای چقدر بدم میاد از این کار. دیدم تو سطل زباله مطب دکتر دستکش خونی بود پس معاینه کرده. اینجوری که همه رو به خونریزی میندازن و استرس میدن

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
هزار ماشالله شما درشت زا هستین من فک نکنم 3بیشتر باشه

ممنون خیلی اذیت شدم تو بار داری خودمم جستم ریزه بچم درشت روزای آخر دیگه دعا میکردم زودتر دنیا بیاد از بس که سنگین شده بودم نفس به زور میکشیدم 

ببین بچه ی ۳کیلویی با ۳ونیم خیلی فرقی نداره ولی واسه توکه میخوای زور بزنی فرق داره بچه از ۳۶هفته کام ...

سر پسر اولم سر همین نیم کیلو کم بودن وزنش اینقدر متلک شنیدم

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز