2821
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 60 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

انشالله عزیزم به سلامتی زایمان کنی.برامنم دعا کن نینیم سالم بیادبغلم

عزیزان یه صلوات بفرستیدیه خونه بهتر بخریم انشاالله.لایک کنید منم بفرستم براتون انشالله حاجت روا شید.الهم صلی علی محمد وال محمد🥰🥰
اره با دست نه دردش قابل تحمله

کسیکه بخواد طبیعی زایمان کنه اینجوری معاینه میکنن؟ یا ربطی به نوع زایمان نداره؟ آخه من سزارینی هستم خیلی بدم میاد از این معاینه 

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
کسیکه بخواد طبیعی زایمان کنه اینجوری معاینه میکنن؟ یا ربطی به نوع زایمان نداره؟ آخه من سزارینی هستم ...

نه سزارین معاینه نداره

میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟

دکترم اصلا در دسترس نیست فقط بعداز ظهر هم جوابگو هست

خب گلم نهایت دیگه لکه ببینی خونریزی فکرنکنم طبیعی باشخ

احتمالا زایمانته

خودش چیزی نگفت؟

جهان من از گریه است خیس باران    ...   تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟             ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔
اخا میگن دوهفته اخر وزن گیریه

ببین بچه ی ۳کیلویی با ۳ونیم خیلی فرقی نداره ولی واسه توکه میخوای زور بزنی فرق داره بچه از ۳۶هفته کامله خیلی به تپلی فکر نکن

انشالله۱۴44/4/4 این جمع همه سالمندان😂😂😂😂
کسیکه بخواد طبیعی زایمان کنه اینجوری معاینه میکنن؟ یا ربطی به نوع زایمان نداره؟ آخه من سزارینی هستم ...

منم سزارین بودم همین جوری با دست معاینم کردن بقیه دوستامم که سز بودن با دست معاینه شدن

خب گلم نهایت دیگه لکه ببینی خونریزی فکرنکنم طبیعی باشخ احتمالا زایمانته خودش چیزی نگفت؟

نه تازه برای شنبه سونوگرافی نوشته

میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 11 ساعت پیش
2791
2779
2792