2821
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 60 پست
چرا؟؟من اوای طبیعی بودم دکتراصلن معاینه ی لگن نکرد براساس سونوی وزن گفت طبیعی هم میشه چون ریزه،روززا ...

نمیدونم من مطب دکترم رفتم معاینه لگن کرد

بیمارستان هم که درد داشتم رفتم معاینه کرد که ببینه چند سانت شدم بعد سزارین شدم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ممکنه واسه چک کردن معاینه بشی معلوم نیست ولی فوقش یبار قبل زایمانه  ولی واسه طبیعیا تند تند معا ...

وقتی قراره بچه رو از بالا دربیارن چکار به دهانه رحم دارن. خدا کنه معاینه نکنه.خیلی بدم میاد خصوصا که باعث لکه و اینا میشه آدم استرس میگیره😖😖😖

درخواست دوستی قبول نمیکنم 
آخه یه خانومه بالا گفت براش انجام دادن😖😖😖😖😖

بعصی دکترا خیلی تشویق به طبیعی میکنن ولی وقتی توخودت سزارینوانتخاب کردی ویگی تحت هیچ شرایطی نظرم تغییرنمیکنه نیازی به معاینه نیس،معاینه ی لگن فقط واسه اینه که ببینن طبیعی راحت میشه یاسخت،من که دومی باقطعیت به دکترگفتم فقط سزارین دکترم معاینه ی لگن نکرد

مال من ۳بود .۳یکم خطریه دکتر به من گفته باید مواظب باشم چون تو مرحله ی ۳جفت پیر میشه .بپر یه نگاه کن

تو کدوم سونو میزنه پیدا نمیکنم

میشه دعا کنید خدا بهم دختر بده؟؟؟

تو سونوهای اخر مال من ۳۰ هفته گرید۱ بود که عالی بود ولی ۳۶هفته گرید۳ .گرید۳ اخرین مرحلس باید حواست ب ...

فقط میزان مایع و ضربان و وزن زده اسمی از گرید نیس

سر پسر اولم سر همین نیم کیلو کم بودن وزنش اینقدر متلک شنیدم

خانواده ی شوهرمن تاقبل بدنیااومدن بچه م میگفتن تولاغری وبچه ت کوچیک میشه واینا،بعدبدنیااومدنشم که دیدن درشته گفتن فقط حاصل زحمتای پسرماست😐دومی هم که درشت بودانتظارنداشتن گفتن ژن ماست😐لامصبا شماکه میدونستین ژنتون درشته چرا وقتی من لاغربودم خیلی نگران بودین که بچه ی من ریز بشه یاعقب مونده

خانواده ی شوهرمن تاقبل بدنیااومدن بچه م میگفتن تولاغری وبچه ت کوچیک میشه واینا،بعدبدنیااومدنشم که دی ...

دیوونه ان 

ما که خودشونم ژن چاقی ندارن همشون لاغرن برادرشوهرم30سالشه50کیلوئه

ولی شوهر خواهر شوهرم همشون چاقن بچه خواهر شوهرم با سه ماه اختلاف از پسرم دنیا اومد پدرم تو این سا سال دراومد از بس مقایسا شدن حتی سر سایز کفش

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز