سلام دوستان من تازه وارد سایت شدم مشکلی دارم که نیاز به راهنمایی تون دارم.
من ۲۳ سالمه به تازگی مدک کارشناسی رو گرفتم و مجردم. تو خونواده ای بزرگ شدم که یه خواهر بزگتر و یه بردار کوچکتر دارم.مادرم خیلی پسر دوستن نه اینکه به ما کم محبتی کنن ولی خوب همه مون میدونم که اولویت اولش برادرمه که ۱۵ سالشه.وقتی من به دنیا میام مامانم بخاطر اینکه من پسر نشدم افسردگی میگیره و اینطور که شنیدم تا یه مدت اطرافیان ازم مواظبت کردن و مادرم درگیر روان شناس و دارو بودن ما شهرستان هستیم و مامانم به حدی افسردگیش شدید بوده که مجبور شدن واسه مداوا بفرستنش تهران .ببینید من میدونم همتون مامانمو مقصر میدونید ولی مامان من پدرش بخاطر اینکه مامان بزرگم نتونسته پسر بیاره زن دوم گرفته مامان منم ترسیده پسر نیاره همین اتفاق بیفته ولی خب مامانم اشتباه فکر کرده چون بابام اصلا همچین آدمی نیست
من تا چند سال پیش شاید باورتون نشه ولی اصلا به مامانم علاقه نداشتم همش پیش بابام بودم. ولی بعدا که فکر کردم دیدم مامانم واقعا از بچگی افسردگی داشته و بهش حق دادم .اینا گذشت مامانم حالش خوب شد و افسردگیش هم با کمکم های بابام رفع شد.
ببخشید میدونم طولانی شد .خواستم یه خلاصه از زندگیم بگم
راستشو بخواین مشکل من اصلا اینا نیست من تا امسال به ازدواج فکر نمی کردم ولی تو این مدت چند تا خواستگار داشتم .من همیشه میگفتم که ازدواج بمونه واسه ۲۸ ۲۹ سالگی ولی الان موندم چیکار کنم زندگی تو این خونه هر روز داره سخت تر میشه من مشکل مالی ندارم ولی آرامشم ندارم.بابام حرفش خیلی تلخه وقتی عصبانی میشه دیگه نمیدونه چی میگه با هر حرفه تلخی که میزنه من فقط گریه میکنم مثلا همین الان بخاطر اینکه من ساعت ۸ اومدم خونه حرفی زد که همون لحظه گفتم من باید ازدواج کنم.خواهرم میگه بابا انقد با افسردگی مامان سختی کشیده که عصبی شده .ولی خوب گناه من چیه این وسط ؟ اول که مامانم توان مراقبت از من رو نداشت الانم که بابام اعصاب نداره.باور کنین شب که بابام میاد کلا تو اتاقم خیلی بهم گیر میده بخدا من دختر با آبروییم تا حالا هیچ کاری نکردم که باعث بی آبرویش بشه .سرم تو لاک خودم بوده همیشه.یه خواستگار دارم که از بقیه شرایطش بهتره داره بورسیه میگیره که از ایران بره. همش تو فکر اینم اگه بهش جواب مثبت بدم اگه برم مامان بابام چی میشن ؟میگم اگه برم اونا بلایی سرشون بیاد من پیششون نباشم سخته.پسره ۳ سال ازم بزرگتره فامیل دور مامانمه .شرایط مالی خوبی داره یعنی تو یه سطحیم از لحاظ مالی.به کمکتون احتیاج دارم .با همه توضیحاتی که از زندگیم دادم ممنون میشم کمک کنید