2777
2789
عنوان

ازدواج کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 25 پست
فقط مامانم میدونه چون خونواده پسره به خالم گفتن قرارشد زنگ زدن خونه به بابام بگیم ولی مامانم موافق ب ...

خب پس مامانتم که موافق دیگه چی‌ میخوای 

پسره هم خوبه دیگه 

❥صَنَمهـِ سِپِهْرَمَمـْ❥   ♥️𝐋𝐨𝐯𝐞 𝐮  

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

من پسره رو تا حالا ندیدم فقط عکسش رو دیدم اونم عکس منو چون تو اینستا منو فالو کرد.گفتم که فامیل دور مامانمه هیچ شناختی ازش ندارم فقط میدونم که خونواده خوبی داره و متاسفانه مامان اونم به شدت پسر دوسته و واسه این پسرش همیشه از همه لحاظ سنگ تموم میزاره

شما که خواهرت هست اینجا از مادرت نگهداری می کنه دور از جون اگه بیماری پیش اومد 

منم مثل تو 

خواهرم که ایران نیست رو پسرا هم نمیشه حساب کرد می ترسم برم اون وقت کی از مادرم نگهداری کنه

بابام هم که درگیر مادرش هست انقدر خسته عصبی شده از بیماری مادرش که دیگه حوصله نگهداری کسی رو نداره در اینده

اگه اروپا میری خوب خیلی راحت هست دیگه سالی یه بار می تونی بیای مثل دوستانم یا بچه های فامیل

ولی  کانادا.... راستش رفت و امدت خیلی گرون تر برات تموم میشه مسافت ها زیاد هست اصلا نمیشه هر سال بیای 

حداقل خواهرم با بچه های فامیل مقایسه می کنم و دلیلش همین هست

واسه دلتنگی راستش اولش سخته به خصوص اینکه بدونه شاید تا 5-6 سال نتونی بیای و... ولی عادت می کنی وقتی عشق شوهرت باشه وقتی خودت مشغول درس و کار بشی و هر روز هم تصویری صحبت کن با مادرت

شما که خواهرت هست اینجا از مادرت نگهداری می کنه دور از جون اگه بیماری پیش اومد  منم مثل تو&nbs ...

مرسی عزیزم 

همش از این میترسم اگه برم مامانو بابا بلایی سرشون بیاد تا ابد حسرت به دل میمونم

هیچ بلایی سر پدر مادرت نمیاد.مثلا بلایی بیاد چه کاری از شما ساخته. ازدواج کن برو. من حاضرم ازدواج ...

خودم همیشه دلم میخواست از ایران برم.من بچگی خوبی نداشتم واسه همین دلم میخواد مابقی عمرم تو آرامش بگذرونم و اگه دور شم واسم بهتره

من تجربه مهاجرت ندارم فقط چند تایید تو خانواده بودن و بسیار سخت بوده براشون چون زندگی اونطرف واقعا عقیده و پوشش و همه چیز فرق داره و شما باید یکی دو سال رو زبانت کار کنی بعد هم دنبال پیشرفت باشی.....‌تقریبا لیستریا از امکانات و پیشرفت اونجا راضی بودن ولی چندتاسون برگشتن بعد از ده سالگفتن اگه بمیریمم هیچ کس نمی‌فهمه...... اما از همه مهم تر اینه بدون شناخت کامل فقط برای فرار از مشکلات انتخاب نکنی شما این آقا رو چقدر می‌شناسی.....چند ساله اونجای آیا آشنای دیگه ای دارین اونجا باشه بورسیه شدن تعهد برگشت دارن ....آیا امکان داره بیان ایران و بتونی ببینید و مشاور ازدواج بری و ببینی پایبند هستن به زندگی ...... و عزیز دلم هیچ وقت پاک کردن صورت مسأله باعث نمیشه فکر کنیم حل شده ..... شما که حساسیت های پدرتون میدانی به جای هست که الان هوا تاریکه و پدرتون نگران میشه حتی اگه اشتباه بیان کنه سعی کن ۷ برگردی سعی کن قاطی بحث نشی به حاش به خودت کمک کن به هدف هات برسی و زن مستقلی بشی و اگه با مرد خوبی آشنا شدی ازدواج چیز خوبیه ازدواج خوب بهترین دلیل آرامش در خانومهاست ..... به خودت فرصت بده و آگاهانه انتخاب کن

ظ

من تجربه مهاجرت ندارم فقط چند تایید تو خانواده بودن و بسیار سخت بوده براشون چون زندگی اونطرف واقعا ع ...

مرسی از راهنمایی هاتون

این آقا فعلا ایرانن و نرفتن خارج از کشور یعنی فرصت اینو دارم که بشناسمش و حتما پیش مشاور میریم.من هدفم این بود که ادامه تحصیل بدم و شهر بزرگتری درسمو بخونم ولی با این شرایطی که فعلا هستش نمیدونم اگه بخاطر ادامه تحصیلی به این خواستگارم بدون اینکه بهش فرصتی بدم که آشناشیم جواب رد بدم شاید پشیمون شم بعدا