2777
2789

۱۷ سالم بود 

دوماه بعد عقد 

مگ خودمون خواستیم ک پشیمون باشم یا نباشم؟🤔

فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟                 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۷ سالم بود  دوماه بعد عقد  مگ خودمون خواستیم ک پشیمون باشم یا نباشم؟🤔

ببخشید بعد چکار کردی نی نیو

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
ببخشید بعد چکار کردی نی نیو

الان پیش دبستانیه😊

فاطمه حسنا مامان همیشه تو قلبم میمونی فرشته ی آسمونی من😔💗الهی و ربی من لی غیرک؟                 💚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚
۱۷ سالم بود  دوماه بعد عقد  مگ خودمون خواستیم ک پشیمون باشم یا نباشم؟🤔

الان چند سالته؟؟؟

نه خب میگم الان خوشحالین؟؟یا تو دلتون نمیگید کاش میشد یکم از زندگیمون میگذشت بعد بچه دار میشدیم؟؟

بچه تو سن کم چجوریه؟؟؟ خوبه؟؟؟؟

الان پیش دبستانیه😊

ای جان خدا حفظش کنه😍😍😍🍂🍁

دلبری خدارو ببین ؛داره میگه: تاخُدات منم، از حرف مردم ناراحت و اندوهگین نباش!♡                                                                                                                                                                          من و تو با همه فرق داریم! من تورو جوری دوست ندارم که بقیه همو دوست دارن من دلم میخواد دنیارو قشنگ کنم!من دلم میخواد تورو عاشق زندگی کنم! یه جوری که از بودنت،از حضورت از اینکه هستی لذت ببری! صبح ک چشماتو باز میکنی با خودت بگی من همونیم که یه نفر حاضرع جونشو برام بدع،برای خوشحالیم ، برای خوشبختیم،برای هرچی که من از زندگی میخوام! غصه اگه داری بگی هی بلند شو بیا دوتایی باهم غصه بخوریم!آدم تنها تنها از پسِ این همه درد برنمیاد! آدم تنهایی بیشتر دردش میاد..‌!من تورو اینجوری دوست دارم که چشمات برق بزنه،از ذوق،از فرط دوست داشتن و از دوست داشته شدن...اره من تورو جوره دیگه ای دوست دارم. . .😍😍💫
الان چند سالته؟؟؟ نه خب میگم الان خوشحالین؟؟یا تو دلتون نمیگید کاش میشد یکم از زندگیمون میگذشت بعد ...

۲۳ 

ببین بارداری در زمان عقد شرعا کاملا درسته ولی چون عرف ما اینو نمیپذیره خیلی اذیت شدم خیلی زیاااد

بارداری تو سن پایین هم نیاز ب یه همسر میخواد ک همهجوره حواسش ب آدم باشه والا بشدت به مادرر ضربه میزنه من از خودم خجالت میکشیدم شکممو تو آینه میدیدم و کلی گریه میکردم خلاصه ک چون همسرمم همراه نبود خیلی اذیت شدم تنها حسنش فاصله سنی کمم با بچمه 

من خوشحالم ک سقطش نکردم و هرگز اگ ناخواسته باردار بشم سقط نمیکنم 

ولی بارداری تو سن پایین ی مادر بانشاط و فهمیده میخواد ک بچه آسیب نبینه بنظرم زودترین زمان ممکن برا بارداری ۲۰ سالگیه چون قبلش واقعا هنوز ذهنیت بچه گانه هست 

من واقعا برا بچم خیلی ناراحتم واقعا از دست نا بلدی های من خیلی اذیت شد