2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 139 پست
عزیزم شوهر اینده ام براش نباید مهم باشع، میدونی چرا؟ جوابش ساده اس من تا قبل ازدواح به کسی متعهد نب ...

عزیزم شما تخم مرغی بود اسم کاربری قبلیت🤔

مامان کوچولو هستم😊😍😍از ۹۶ تا الان عضو بودم ...خودت واسه خودتی تامام

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شوهر اینده ام براش نباید مهم باشع، میدونی چرا؟ جوابش ساده اس من تا قبل ازدواح به کسی متعهد نب ...

متاسفانه أفكار كاملا سطحي وبچه گانه اي داري كه مال سنته انشاله كه اينده خوبي داشته باشي

کسی که با رابطه پرده اشو از دست نداده یعنی باکره است.

شوهرش هم اگه دوستش داشته باشه حرفشو باور میکنه.

ولی رابطه قبل از ازدواج یه بحث جداست که منم قبولش ندارم.

میشه واسه شادی روح مادرم سه تا صلوات بفرستین؟ممنونم❤
خانواده ام که مثل من فکر مبکنن، دیگه با یکی هم سطح خودم ازدواج مبکنم اصلا شاید ازدواج نکنم، ازدواج ...

ازدواج سفیدت دیگه خیلی اروپایی بود.فقط قبلش در مورد اونم تحقیق کن ک مث ماجرای بکارت دچار اشتباه نشی

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸
کسی که با رابطه پرده اشو از دست نداده یعنی باکره است. شوهرش هم اگه دوستش داشته باشه حرفشو باور میکن ...

در مورد اول کامنتت باهات موافقم ، خیلی ها هم هستن که پرده بکارت دارن ولی باکره نیستن

شاید با معاینه معلوم بشه، ولی هیچ دکتری نمیگه دوست من عقد کرد بود ، یک سال با شوهرش رابطه داشت واس ...

حق نداره دروغ بگه چون اگه شک کنن بفرستن معاینه مجدد و ثابت بشه پزشک دروغ گفته پرونده واسش،درست میکنن یه مدت محروم میشه از طبابت اصلا ریسک نمیکنن من خودم با دوستم رفتم اون مجرد بود میگفت من ارتجاعی هستم من خیلی بهش گفتم ارتجاعی نوعشه دلیل بر از بین نرفتنش و عدم تشخیص رابطه نیست خلاصه میخواست ازدواج کنه پسره هم گفته بود گواهی سلامت رکز قبل عقدش بود تو محضر همه مون هم دعوت بودیم دوستا و همکارا خیلی شیک خانم دکتر گفت تو باکره نیستی دخول به تعداد زیاد داشتی و ... اشک ریخت التماس کرد گواهی نداد ابرو و حیثیتش رفت زنگ زد شب گفت عقد کنسل بعدم با یکی ازدواج کرد رفت از کشور پسره بیکار بود دنبال یکی میگشت باهاش اقامت بگیره 

حق نداره دروغ بگه چون اگه شک کنن بفرستن معاینه مجدد و ثابت بشه پزشک دروغ گفته پرونده واسش،درست میکنن ...

فکر کنم اگه بدون رابطه پرده آسیب ببینه اونو هم دکتر تشخیص میده.

حق نداره دروغ بگه چون اگه شک کنن بفرستن معاینه مجدد و ثابت بشه پزشک دروغ گفته پرونده واسش،درست میکنن ...

ولی دوست من با خانواده شوهرش رفته بود واسه معاینه، مادر شوهر سلیطه و پاچه پاره ای هم داشت

میگفت بعد معاینه دکتر یه نگاهی بهم انداخت و سری تکون داد و گواهی رو نوشت

یکی دیگه از دوستام هم رفته بود میگفت دکتر اومده یه نگاه سر سری کرده و نامه رو داده

هیچکدومشون هم باکره نبودن

شاید با معاینه معلوم بشه، ولی هیچ دکتری نمیگه دوست من عقد کرد بود ، یک سال با شوهرش رابطه داشت واس ...

واسه طلاق اگه تو عقد باشی و ادعا بکنی باکره ای یا نیستی اجباری نیست پزشک قانونی در صورتیه که مرد بگه باکره ای و تو بگی نه چون مهریه خانم باکره نصف هست احتمالا دوستتون کامل تعریف نکرده به خصوص پزشکی قانونی چون شوهر من دو سه ماه پزشکی قانونی بود چون خیلی روحیه خاصی میخواد نرفت با اینکه درامدشم عالیه ولی پر درد سر و روحیه خراب کن متاسفانه میگه به خصوص تو پزشکی قانونی کوچکترین تخلفی بکنی باید پاسخگو باشی ازت شکایت بکنن بیچاره ای

بدون رابطه در اثر ضربه و اینا اره تشخیص میده.ولی وقتی ی چیزی مث کاپ مرتب داخل بره دکتر میگه دخول بود ...

یه دکتری بود میگفت پرده بدون دخول امکان نداره پاره بشه

حتما باید یه جسم بزرگتر از اون قسمت وارد بشه که پاره شه

البته شامل کاپ میشه این حرف

ولی دوچرخه و ژیمیناستیک اینا میگفت همه حرفه

واسه طلاق اگه تو عقد باشی و ادعا بکنی باکره ای یا نیستی اجباری نیست پزشک قانونی در صورتیه که مرد بگه ...

دوست من که با همون نامه شناسنامه اش رو هم عوض کرد و اسم شوهرش و از شناسنامه اش دراورد ، الانم دوباره ازدواج کرده یه پسر ناز هم داره

فکر کنم اگه بدون رابطه پرده آسیب ببینه اونو هم دکتر تشخیص میده.

اره تو گواهی میزنه ضربه خورده پسر داییم یه ازدواج کرد بعد دو ماه که عقد بودن دختره یه سوتی داده بود بهش،شک کرده بودن بعد خاله هاش گفته بودن باید بره معاینه بعد عروسی بگیرید دختره رفت کار ندارم پسر داییم خیلی با ما جور بود دیدیم با دعوا با خانمش اومد خونه ما که اره این دروغ گفته با مدیر شرکتش که داره میره ارتباط داشته و داره که متاسفانه درستم بود دختر خوبی هم بود ولی بچه بود گولش زده بودن کار ندارم مامانم پرستاره گواهی رو داد گفت ببین عمه ضربه خورده مامانم گفت کار خودت بوده گفت نه بابا ببین مال قبل ازدواج بوده تاریخ داشت 😐 دیگه هیچی مامانم سکوت کرد گفت چی بوده به خانمش گفت اومدن به من به زور میخواسته تجاوز بکنه من نزاشتم خلاصه راضیش کردیم که اجبار بوده و طلاق درست نیست و اخرشم دختر احمق باز رفته بود سمت همون و کارشون به طلاق کشید