2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 139 پست
اره تو گواهی میزنه ضربه خورده پسر داییم یه ازدواج کرد بعد دو ماه که عقد بودن دختره یه سوتی داده بود ...

ضربه با رابطه بوده یعنی؟

مشخص میشه با رابطه بوده ضربه یا چیز دیگه؟

میشه واسه شادی روح مادرم سه تا صلوات بفرستین؟ممنونم❤
دوست من که با همون نامه شناسنامه اش رو هم عوض کرد و اسم شوهرش و از شناسنامه اش دراورد ، الانم دوباره ...

ترمیم کرده راحت بهت بگم حرفای مردم و باور نکن یه بنده خدا هست زیاد نسبت نزدیک نداریم دخترشون شوهر داشت سه سال خونه شوهرش بود طلاق گرفت بردن ترمیم گواهی گرفتن شناسنامه سفید گرفتن الانم با اجازه تون چند ساله شوهر کرده بچه یک ساله و نیمه هم داره الان شوهره اصلا خبر نداره این قبلا ازدواج کرده خیلی شیک به خواهرم که با اونا نزدیک تره مامان دختره گفته بود حواستون باشه اسمی از شوهر قبلی دخترم نیارید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه بعضی افراد با سن عقلی کم یه سری اطلاعات غلط به هم میدند نتیجه اش این میشه دوست شما هم شاید ...

حالا اونکه ازدواجم کرد و رفت شوهرشم یه تیپ خاصی بود اصلا انگار به قصد زندگی نیومده بود حتی عروسی هم نداشت با تمام دوستا هم قطع رابطه کرد حتی محضر دعوتمون نکرد 

شاید طفلی یه جایی خورده ضربه دیده دعوا راه انداختن😒

نه خودش اعتراف کرد تو خونه ما ولی گفت نزاشتم کارش و بکنه ببین با مدیر شرکتشون دوست بود بعد ازدواج کرده بود اونم ادم کثیفی بود ادامه داده بودن اخرشم باز رفته بود سمت همون البته بعد طلاق بابام دیده بودش اونم اخراجش کرده بود به بابام گفته بود پول ندارم خانوادمم دیگه بهم پول نمیدن و خلاصه بابام برده بودش معرفی کرده بود به دوستش رفت سر کار دیگه نفهمیدیم چیشد 

نه خودش اعتراف کرد تو خونه ما ولی گفت نزاشتم کارش و بکنه ببین با مدیر شرکتشون دوست بود بعد ازدواج کر ...

ذاتشم خراب بوده پس

خدا هدایت کنه

میشه واسه شادی روح مادرم سه تا صلوات بفرستین؟ممنونم❤
ذاتشم خراب بوده پس خدا هدایت کنه

نمیخواستم بگم دختره مشکل داشت بعد پدر و مادرش میخواستن یه شوهر بیاد اسمش که ابروریزی رو جمع کنن اصلا مال یه شهرستان کوچیک بودن دختره اومده بود تو شهر تک و تنها ریخته بود با یکی رو هم اینام ابروشون رفته بود دختره هم خواهر زن داداش خانم داییم بود 

از داروخانه بگیرم؟سایز داره؟

نه من تو یه پیج از اینستا گرفتم صدهزارتومان از بقیه پیجا ارزونتر میداد چون خودش مستقیم از آلمان میورد الان تموم کرده . تو اینستا کاپ قاعدگی سرچ کن کلی پیج میاد بالا

سیلی کاپ اگه هستی عکسشو بذارم

بذار عزیزم. من به ترسم غلبه کردم استفاده کردم ولی بیرون اوردنش اذیتم میکنه

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
اره‌ من باکره ام اما استفاده میکنم

مشکلی پیش نمیاد😲

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
اره خواهر چرا نشه، بالام گفتم، اولاش درد داره بعد عادی میشه

ببین منم دخترم و ببخشید تنها راه رحمیم اندازه  یک انگشت فقط سوراخ داره و هیچی نمیره تو میتونم کاپ بزنم؟

طنازی و لوندی برای شوهرم بلد نیستم....هرگز با سیاست حرفمو ب کرسی ننشوندم..... روک تو چشاش نگاه کردمو گفتم ....‌  ۸۰درصد حرفامم با دعوا پیش بردم چون یک زن بی سیاستم.... اما خط قرمزهایی دارم همیشه از رابطه بعنوان اهرم فشار خواسته هام استفاده نکردم چون حس کردم خودم بی ارزش میشم..... دوست دارم مادر بشم اما همش میگم اخه نمیشه ...اخه سخته.... اگر داستان زندگیمو خونده باشید میدونید سختیام برای چیه....میگم مادر نشم اما اگر خدا روزی خواست و شدم اون طوری برنامه بچینه که بچم مثل خودم تو سختی بزرگ نشه.... دوست ندارم بخاطر لذت بردن خودم و مادر شدنم فرشته ای رو اسیر کنم.... اونقدر به خدا و وجودش ایمان دارم که مطمئنم چند وقت دیگه پیام بدم و بگم خانمها 😍برای بیماری چشمهام یک درمان قطعی انجام شد و دیگه لازم نیست منتظر نابینا شدنم بشم.🤩🤩...بعد پیام بدم وای خدارو شکر ما یک خونه ی بزرگ با باغچه ای بزرگ خریدیم..😜..بعدم بگم مادر شدم.... ماشین خریدیم.......ووووووووو..... قول میدم همیشه توی لحظات خوشم بدون ترس از چشم زخم  خوشیمو باهاتون درمیون بزارم...💖. عوضش شما هم برای آرزوهام خوشبختیم صلوات بفرستید..... که ایمان دارم خدا توی قلب تک تکتون هست و همتون دلهاتون پاکه  💞😘😘🥰