2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1717 بازدید | 139 پست
یعنی میگم رابطه جنسی نداشتم، وگرنه که بله حتما دیگه از بین رفته

پس عزیزم وقتی توصیه میکنی ذکر کن ک برای تو مهم نیس

اونوقت چن تا مجرد ک برا خودشون و خانوادشون مهمه استفاده میکنن حالا بیا درستش کن

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 

اسی من تامپون استفاده میکنم نمی‌دونم چرا چندشم میشه از کاپ استفاده 

ک بخوام بشورمش

و حس میکنم شاید عفونت بگیرم چون خیلی حساسم

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

اسی من تامپون استفاده میکنم نمی‌دونم چرا چندشم میشه از کاپ استفاده  ک بخوام بشورمش و حس میکنم ...

من تامپون استفاده نکردم حقیقتا فک میکنم جنس خشکی داره و باعث سوزش میشه. در کل بخوای حساب کنی همه محصولات قاعدگی چه نوار و تامپون یا کاپ چون چند ساعت مجاورت واژن هستن باعث عفونت میشن حالا مخالف و موافق هرکدوم زیاده

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
اره مثلا هیچچچچچ دکتر زنانی حتی نمیتونه تشخیص بده شما رابطه داشتی یا نه اونا از یه سری چیزای جزئی م ...

شما چقدر بی سوادی . فعلا سرتون باد داره ک اقتضای سنتون هست‌

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید