2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 139 پست
یعنی میگم رابطه جنسی نداشتم، وگرنه که بله حتما دیگه از بین رفته

پس عزیزم وقتی توصیه میکنی ذکر کن ک برای تو مهم نیس

اونوقت چن تا مجرد ک برا خودشون و خانوادشون مهمه استفاده میکنن حالا بیا درستش کن

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 

اسی من تامپون استفاده میکنم نمی‌دونم چرا چندشم میشه از کاپ استفاده 

ک بخوام بشورمش

و حس میکنم شاید عفونت بگیرم چون خیلی حساسم

سال1399/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد، بچها برا حاجت دلم با دلای پاکتون ی صلوات بفرستین منم دعاتون میکنم، پای عشق باشه عزیزم خودتم زیاده خواهی❤️🧿درد آنجایی عمیق است که ب حاشا برسد... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی من تامپون استفاده میکنم نمی‌دونم چرا چندشم میشه از کاپ استفاده  ک بخوام بشورمش و حس میکنم ...

من تامپون استفاده نکردم حقیقتا فک میکنم جنس خشکی داره و باعث سوزش میشه. در کل بخوای حساب کنی همه محصولات قاعدگی چه نوار و تامپون یا کاپ چون چند ساعت مجاورت واژن هستن باعث عفونت میشن حالا مخالف و موافق هرکدوم زیاده

💖 آرزوهای قشنگتون واقعی بشه💓.
اره مثلا هیچچچچچ دکتر زنانی حتی نمیتونه تشخیص بده شما رابطه داشتی یا نه اونا از یه سری چیزای جزئی م ...

شما چقدر بی سوادی . فعلا سرتون باد داره ک اقتضای سنتون هست‌

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید