2777
2789
عنوان

کاپ قاعدگی

| مشاهده متن کامل بحث + 1713 بازدید | 139 پست
بهترین خرید زندگیم بود از روز دوم که درد ندارم گاهی اصلا یادم میره که پریودم انقدر که راحته

جدی 

پس منم برم بگیرم اگه انقد خوبه ؟؟

چند تا سایز داره مثلا ماها ک زایمان داشتیم چه سایزیشو بگیریم خوبه؟؟

اره مثلا هیچچچچچ دکتر زنانی حتی نمیتونه تشخیص بده شما رابطه داشتی یا نه اونا از یه سری چیزای جزئی م ...

عزیزم سالم ترین دخترام وقتی میرن برا معاینه استرس دارن و خجالت میکشن ولی دکتر تشخیص میده سالمن.

ولی عزیزم شما چون از کاپ استفاده میکنی چینای داخل واژنت صاف میشه دکتر تشخیص میده ی چیزی همش فرورفته ولی نمیدونه ک کاپ بوده

💐🌻🌼🌺🌹🌷⚘🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم منم ۱۸ سالم بود مثل شما رویایی فکر میکردم اما الان ۲۶ سالمه، واقعیت یه چیزه دیگه ایه فدات شم، ...

خانواده ام که مثل من فکر مبکنن، دیگه با یکی هم سطح خودم ازدواج مبکنم

اصلا شاید ازدواج نکنم، ازدواج سفید برا چیه پس؟ خانواده راضی خودمم راضی

نه عزبزم من شوهرم پزشکه اتفاقا معاینه داره و کاملا مشخصه اگه با این تصوری کاملا غلطه یعنی حتی اونایی ...

شاید با معاینه معلوم بشه، ولی هیچ دکتری نمیگه

دوست من عقد کرد بود ، یک سال با شوهرش رابطه داشت

واسه طلاق رفت پزشک قانونی بهش نامه دادن که باکره است

بعد فکر میکنی دکتر زنان جرات میکنه بگه دختری باکره نیست؟

راست میگه منم یک ساله دارم استفاده میکنم نمیدونی چه لذتی داره انگار که اصلا پریود نیستی. خیلی تمیز ت ...

گذاشتن و درآوردنش از واژن سخت و دردناک نیست؟ راحت میره تو؟ نیاز به لوبریکانت و اینا نداره؟

عزیزم شوهر اینده ام براش نباید مهم باشع، میدونی چرا؟ جوابش ساده اس من تا قبل ازدواح به کسی متعهد نب ...

هر کسی یه اعتقادی داره تو واست مهم نیست و کسی حق نداره تو گذشته ات تجسس کنه خب با این تفکر میخوای ازدواج کنی و قطعا باید کسی رو با این روحیات پیدا کنی طرز فکرت محترمه بنظر منم گذشته هر کس متعلق به خودشه امیدوارم کسی با این خصوصیات سر راهت قرار بگیره و خوشبخت بشی من بهت گفتم وجود داره بکارت چون حس کردم اطلاعاتت از منبع درستی نبوده با علم به وجود بکارت و تشخیص ۱۰۰ درصد اون باید بگی واست مهم نیست و باید همسر اینده ات به این عقیده شما احترام بزاره و بپذیره 

هر چند ساعت درمیاری یه اب میگیری میذاری داخل. انقدرررر راحته، انقدررر راحته اصلا نمیتونی تصور کنی. ه ...

تا حالا مشکلی باهاش نداشتی؟ مثل نگرانیایی که استارتر گفت مثلا نشتی بده یهو؟ گذاشتنش نیاز به لوبریکانت داره یا راحت میره تو؟

جدی  پس منم برم بگیرم اگه انقد خوبه ؟؟ چند تا سایز داره مثلا ماها ک زایمان داشتیم چه سایزیشو ...

دوتا سایز هست

تو کاتالوگ ها گفته کسایی که زایمان طبیعی داشتن یا کسایی که بالای سی سال هستن یا کسایی که خونریزی شدید دارن باید سایز بزرگ بگیرن

من هم زایمان طبیعی داشتم هم ۳۴ سالمه ولی سایز کوجیک گرفتم و خیلی هم راضی هستم، البته خوتریزیم کمه