همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
منم ترک زنجانم و ندیدم همچین رفتاری رو ولی خب توهین بشه همه ناراحت میشن
من خودم کردم که دانشگاه ارومیه قبول شدم الان تو تبریز هم این مسائل پیش و پا افتاده محصوب میشه البته محله ها پایین شهر اکثر شهر ها ایران نیست کار و زندگی ندارن و سرگرمی ندارن خودشونو اینجوری سرگرم میکنن این مسائل پیش میاد وگرنه من تبریز خیلی رفت آمد میکنم فارسی هم میحرفم بعضی وقتا ترکی هم تا حدی بلد باشم حرف میزنم چه اشکالی داره ولی خدایش برخورد زشتی ندیدم
ترک نیستید؟ اگر نیستی ب هیچ عنوان نرو گلم چون اذیت میشی این همه دانشگاه خوب وع ...
چه ربطی داره اتفاقا دانشگاه تبریز خیلی از کردا هم قبول شدن اکثر دوستام هستن و خیلی هم خوشحالن این حرفا دیگه خیلی پیش و پا افتادس آدم کاری به زبون و دین نداشته باشه همه جا رو سر بقیه جا داره
حرفت متینه ولی اهل تبریز اخلاقی خاصی دارن.... توی اقوام خودم اهل تبریزی هستن زیاد از ...
والا من چیزی ندیدم ولی احتمالا اونا تبریزی نباشند اصالتا اهل مرند و شبستر باشن ولی من باهاشون حتی سفر رفتم یا اینجا تو شهر ما زندگی میکنن ولی اصلا باهام ترکی حرف نزدن تازه کسی هم ترکی حرف بزنه همشون واسم ترجمه هم میکنن تازه خیلی هم با احترام این کارو میکنن