2777
2789

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اره چون فارسا همش ترکارو مصخره میکنن

درخواست =گزارش🙃 .من همانم که تویی از همه عالم جانش.❤ ❤❤❤❤❤❤❤❤🤩😘                                                 از صبح تاشب هرکاری میکنی استوری میزاری...😐بعد مینویسی سرتون نکنید توزندگی من ماسرمون نمیکنیم تو زندگیت تو زندگیتو میکنی تو چش ما والااااااا😁سوس ماز                           

نمیدونم والله 

خودم اصالتا تبریزی ام ولی بزرگ شده کرجم

یه همچین چیزایی هم شنیدم

ولی نمیدونم تا چه حد درسته

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

بی محلی اونجوری نیست که.تو شهری که همه ترکن خوششون نمیاد فارسی حرف بزنن😁باید اونکه میره اونجا ترکی رو یاد بگیره اونوقت باهاش خوب میشن

تو خونواده هم همینطوره..مثلا عروس یا داماد فارس گیرشون بیاد..

اینطوری نیست اما اکثرا الان اکثریت ناراحتن از فارسا ولی خب آدما خوبم دارن البته زنجان و ارومیه و ... اینجوره ولی تبریزم اکین ولی اگه بحث پیش بیاد ناراحت میشن در کل آدما نباید وارد بحث دین و زبون بشن

من یک ترنسم