2777
2789
عنوان

رژیم و لاغری😣

613 بازدید | 48 پست

دارم دیوونه میشم وسواس فکری گرفتم اندام لاغر دوست دارم لاغر شدم. گفتن زشت شدی خودمو رسوندم به 56 حالا اعصابم خورده همش احساس چاقی میکنم و ناراحتم همش میگم از فردا هیچی نمیخورم. چیکارکنم

مادری هستم که هنوز توی دنیای دخترونه صورتیم گیر کردم💄

کالری شماری 😍

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بمنم میگن زشت شدی چاقی بت میاد ولی میگم خودم اینطوری دوست دارم خوشم میاد

من هدفم 48 کیلو بود الان دارم باردار میشم همش خودمو لعنت میکنم که حداقل 52 میموندی

با مالری شمار24 کیلو. کم کردم

وای چه عالی چرا من نمیتونم جلو شکمم  رو بگیرم تو چندماه اینقدر کم کردی 

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 
هرکااااری کنی مردم ی چیزی میگن به منم میگن لاغر شدی زشت شدی ولی خودم لذت میبرم از خودم مهم اینه خودت ...

من عاشق لاغریم هرچی بیشتر بهتر با وجود بچه و شیردهی 24 کیلو کم کردم تینقدر که دیوونه لاغریم

با مالری شمار24 کیلو. کم کردم

عالی بوده

وزن الانت ک خیلی خوبه ازین لاغر تر خوب نیستاااا

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️