2821
2789
عنوان

رژیم و لاغری😣

613 بازدید | 48 پست

دارم دیوونه میشم وسواس فکری گرفتم اندام لاغر دوست دارم لاغر شدم. گفتن زشت شدی خودمو رسوندم به 56 حالا اعصابم خورده همش احساس چاقی میکنم و ناراحتم همش میگم از فردا هیچی نمیخورم. چیکارکنم

مادری هستم که هنوز توی دنیای دخترونه صورتیم گیر کردم💄

کالری شماری 😍

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بمنم میگن زشت شدی چاقی بت میاد ولی میگم خودم اینطوری دوست دارم خوشم میاد

من هدفم 48 کیلو بود الان دارم باردار میشم همش خودمو لعنت میکنم که حداقل 52 میموندی

با مالری شمار24 کیلو. کم کردم

وای چه عالی چرا من نمیتونم جلو شکمم  رو بگیرم تو چندماه اینقدر کم کردی 

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 
هرکااااری کنی مردم ی چیزی میگن به منم میگن لاغر شدی زشت شدی ولی خودم لذت میبرم از خودم مهم اینه خودت ...

من عاشق لاغریم هرچی بیشتر بهتر با وجود بچه و شیردهی 24 کیلو کم کردم تینقدر که دیوونه لاغریم

عالی بوده

وزن الانت ک خیلی خوبه ازین لاغر تر خوب نیستاااا

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️

چقدر خوب. تو چه مدت؟؟ منم میخوام کم کم. تازه ۶   ۷ کیلو کم کردم ولی سایزم تغییری نکرده. شما ورزش میکردی؟؟

مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز