2777
2789
عنوان

رژیم و لاغری😣

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 48 پست
نه اتفاقا چون با ورزش بود پوستم عاالیه فقط سینه هام بخاطر شیر دهی شل شدن

چه خوب من انگیزم شده وزنه اگه بگیرم حسابی لاغر میکنم 

ببخشید ترازو شما چه جوری کامپیوتری یا نه عقربه ی بعد چن خریدین

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم در هفته چند بار برنج میخوردین ؟

والله الان دیگه توجهی به این موضوع نمیکنم ولی اون. موقع که خیلی درگیر ورزش بودم بیشتر سوپ کنار غذام بود و سالاد واسه همین اگه میخواستم غذا برنجی برای شوهرم درست کنم خودمو با سوپ و سالاد نهایت دو سه قاشق برنج سیر میکردم

مادری هستم که هنوز توی دنیای دخترونه صورتیم گیر کردم💄
چه خوب من انگیزم شده وزنه اگه بگیرم حسابی لاغر میکنم  ببخشید ترازو شما چه جوری کامپیوتری یا نه ...

ترازوم مال وقتی بود که مجرد بودم 4سال پیش دیجیتالیه بنظرم خوبه ادم داشته باشه اگه مثل من بیجنبه نباشه دم دقیقه بره روش بهش فش بده😑

ممنون که جواب دادی عزیزم.. سینه هم کوچیک میشه. من میخوام که بشه

اووووف حسابی کوچیک میشه من بعد زایمانم سایز سینم شد 90 حالا 75 میزنم

ترازوم مال وقتی بود که مجرد بودم 4سال پیش دیجیتالیه بنظرم خوبه ادم داشته باشه اگه مثل من بیجنبه نباش ...

آها ممنون میخوام بخرم من به خاطر هربار غذا خوردن عذاب وجدان میگیرم باید ترازو رو بخرم و زنم ۶۷ باید کم کنم ۱۲ کیلو ولی اراده ندارم  همش میگم ترازو بخرم ترازو بخرم😥

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 
آها ممنون میخوام بخرم من به خاطر هربار غذا خوردن عذاب وجدان میگیرم باید ترازو رو بخرم و زنم ۶۷ باید ...

برنامه بشقاب نصب کن هرچی میخوری یاد داشت کن وزنت رو ضرب 19 کن عددی که بدست میاد کالریه که وزنت کم میشه. هر یک کیلو که کم کردی ضرب کن و همون قدر مضرف کن من خواهر زادم خیلی چاقه هر هفته بهش مالریه جدید میگم الان 9 کیلو کم کرده. 

وای خدا کنه نهایت 8 کیلو اضاف کنم

تودوران بارداری هم کم بخور من بد زایمان ۸۰ شدم فاجعه بود بااینک تاپنج ماهگیم لب ب هیچی نمیتونستم بزنم ولی بد زایمان شکم و پهلو اوردم اساسی خدارو شکر اب کردم

تودوران بارداری هم کم بخور من بد زایمان ۸۰ شدم فاجعه بود بااینک تاپنج ماهگیم لب ب هیچی نمیتونستم بزن ...

دست از کالری شماری برنمیدارم