2777
2789
عنوان

رژیم و لاغری😣

| مشاهده متن کامل بحث + 613 بازدید | 48 پست

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

وزنت خوبه دیگه 

وسواس گرفتم دیشب پیش شوهرم گریه میکردم که دارم دیوونه میشم دم دقیقه روی ترازو هستم اب میخورم خودمو زن میکنم دسشویی میرم خودمو وزن میکنم حالم بده کافیه یکم بخورم خودمو لعنت میکنم

مادری هستم که هنوز توی دنیای دخترونه صورتیم گیر کردم💄
وسواس گرفتم دیشب پیش شوهرم گریه میکردم که دارم دیوونه میشم دم دقیقه روی ترازو هستم اب میخورم خودمو ز ...

پوست بد نت ژل نشد اینقدر کم کردی

فرقی ندارد چه ساعت از شبانه روز باشد صدایت که میشنوم خورشید در من طلوع میکند😍 من هیچ ام تُ💑 در همه هیچ من همه ای ،،****** همسفرم♾ همسرم 
چقدر خوب. تو چه مدت؟؟ منم میخوام کم کم. تازه ۶   ۷ کیلو کم کردم ولی سایزم تغییری نکرده. شما ورز ...

حلقه صبح ظهر شب  انگار کنکور حلقه داشتم

وای چه عالی چرا من نمیتونم جلو شکمم  رو بگیرم تو چندماه اینقدر کم کردی

تو تقربا 9 ماه گاهی وقتا نمیتونستم ورزش کنم وگرنه تو 6 ماه هدفم بود. اما الان خیلی وسواس گرفتم امشب زیاد خوردم از بس اعصابم خورد بود حالا میگم خب مگه مریضی خوردی

خب عالیه که بنظر من زیر ۶۰ عالیه

اره برای کسی که قصد بارداری نداره من شوهرم بچه میخواد اقدام کردیم حالا میگم ایکاش لاغرتر میکردم که حداقل اگه زایمان کردم غصه اندامم رو نخورم