2777
2789
عنوان

اگه جای من بودید .....

185 بازدید | 14 پست

یه دکتری تو شهرمون پیدا کردم میگه سز اختیاری میکنه ولی خوب یکم‌هزینه داره دکترهای دیگه نوبت سز اختیاریشون پرشده هر دکتری دوتا سز اختیاری میتونه انجام بده که پرشده  اینم پرشده بود منو جزو استثناها قبول کرد حالا امروز از یه دکتر دیگه شنیدم که میگفت این دکتر عمل هاش خوب نیست  زن داداشم‌تو بیمارستان دولتی ۵ ماه بوده میگه از این دکتر خوب تعریف نمیکنن از اونور باز خواهرشوهرم‌بچه دومش و جاریم‌بچه اولش پیش همین دکتری که گفت منو سز میکنه سزارین‌کردن باز اونا میگن‌خوب بوده مشکلی نداشتن 

از اطرافیانم در مورد زایمان طبیعی خیلی بد شنیدم‌ ولی الان نمیدونم واقعا بین دو راهی موندم بین طبیعی و سزارین 

کسانی که تجربه زایمان  رو دارن مخصوصا طبیعی اگه به عقب برگردین و بخواین دوباره زایمان کنین بین این دکتر که سز میکنه و طبیعی کدوم رو انتخاب میکنین؟ 

خیلی سردرگمم لطفا کمکم کنید یه تصمیم درست بگیرم که بعدا پشیمون نشم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میخواستم طبیعی هر دوتا بچه ام هم طبیعی آوردم

دومی یه جریان بود که میخواستم میشد سز کنم نخواستم و خداروشکر طبیعی شد

اگه لگن مناسب باشه و دهانه رحم باز شده باشه قطعا طبیعی 

ولی خوب تحمل درد میخواد اینکه بدونی درد شدید هست ولی کسی تا حالا نمرده جیغ نزنی و انرژی ات رو صرف زور زدن کنی

ببین من کاری به هیچکدوم ندارم ولی کلی دارم میگم

تو کل دنیا مخصوصا اروپا تا کسی مشکل نداشته باشه نمیره سزارین تو ایرانم سزارین امارش جزو ببشترین کشوراس این همه زیاد بودن سزارین غیر طبیعیه 

طبیعی نکن ...من دوتا اوردم ..وزن بچه هامم بالا بود ...بیشعورا برام ندوختن اصلا ...ی چندتا کوک زدن تمام ....البته بیمارستانش دولتی بود و افتاده بودم دست ماما😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

لعنت ب جهانِ تا اَبد غم بودن

من طبیعی بودم بر گردم عقب 100000 درصد سزارین

واسه حل گره های زندگیم یه صلوات میفرستین .اللهم صل علی محمد وآل محمد وقتی تو امضاتون میزنین صلوات من میفرستم براتون فقط حال ندارم اعلام کنم😄❤ من مطمئنم خونه ام سه تا اتاق داره با یه حیاط که توش حوض داره  تابستونا میخوابیم داخلش😍و یه آشپزخونه ی بزرگ و خوشگل من تو اون خونه نفس میکشم وخوشحالم و بچه هام سالم وسلامت بزرگ میشن من مطمئنم خدایا کمکم کن 😍یا نُورُ یا بُرْهانُ، یا مُبینُ یا مُنیرُ، یا رَبِّ اکْفِنی الشُّرُورَ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسأَلُکَ النَّجَاهَ یَوْمَ یُنْفَخُ فِی الصُّورِ❤️بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ.❤️  ماشاالله ولا حول و لا قوه الا بالله❤️

طبیعی اگ استانه تحمل دردت خوبه 

من خوبم، از وقتی به حرف آدم ها توجهی نمیکنم ، خوبم !دیگه برام مهم نیست وقتی دارم زیر بارون پاهامو محکم‌ روی آب جمع شده گوشه جوب‌ میکوبم و تو‌ دنیای دخترونه خودم میخندم اون رهگذری که معلوم نیست ارث چی رو از من می خواد و با غضب نگام می‌کنه ، چی پیش خودش فکر می‌کنه !قضاوت و رفتارای آدم ها رو مثل موهام انداختم پشت گوشم ، نه میبینمشون نه اذیت میشم ، آروم و ساکت پشت گوشم لونه کردن و من تو دنیام می‌رقصم ، قهقهه می‌زنم ، و هرچقدر بخوام دیوونه میشم ..خوبم ، خیلی بهترم از وقتی فهمیدم تو دنیا یکی هست 
هردوتاش سخته من سزارین شدم ولی دردی ک کشیدم بعد عمل صدتا طبیعی بدتر بود طبیعیا قبل زلیمان درد میکشن ...

واقعا من از هرکی شنیدم میگه سزارین خیلی بهتر بوده دردش کمتره 

من میخواستم طبیعی هر دوتا بچه ام هم طبیعی آوردم دومی یه جریان بود که میخواستم میشد سز کنم نخواستم و ...

من لگنم کوچیکه دکتر گفت ولی دلیل نمیشه که اورژانسی بشی باید ۸ ساعت درد بکشی اگه پیشرفتی حاصل نشد بعد میبرنت سزارین میترسم دو درده بشم از طرفی غید این دکتر بقیه دکترها نوبتشون پرشده این دکترم چون مریضش بودم استثنا قرار داد منو 

من سزارین بودم و برگردم عقب بازم سزارین انتخاب میکنم. در مورد دکترهام هرکی یه چیزی میگه.وقتی آشنای ...

خوارشوهر و جاریم هردو پیش همین دکتر بودن میگن خوبه باز اون دکتر دیگه گفت این بده زن داداشم‌تو بیمارستان دولتی ۵ ماه بوده اونم‌گفت خیلی بد میگفتن ترسیدم